Хари Стайлс пуска нова грим колекция

Музикантът изстрелва "Pleasing" на друго ниво, много по-високо.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 октомври 2022

Хари Стайлс пуска първата си колекция гримове в сътрудничество с дизайнера Марко Рибейро.

Марката за красота, създадена от музиканта, носи името "Pleasing" и направи своя дебют за новия сезон - в Париж, с цветно представяне на актуалните лакове за нокти, цветни пигменти и гланц.

Има палитра от прахообразни пигменти, както и набор от кремави пигменти. Цветовете могат да се използват навсякъде по лицето ви за забавна яркост, както и да се смесват с гланцовете за по-блестящо покритие.

Новата колекция включва и пет нюанса на лак за нокти: матово кафяво, оранжево желе, лъскав аквамарин, матово зелено и кремообразно бордо.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО И ЗАЩО ПАЗИ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ В ТАЙНА

28-годишният Стайлс вече е работил с дизайнера за визия, включена в албума му Harry's House. Рибейро създава чифт панталони, които впечатляватизпълнителят на "Late Night Talking".

"За мен начинът, по който Марко използва цветовете, е толкова вдъхновяващ - всичко, което прави, излъчва забавление, радост и игривост", споделя самият той. "Когато започнахме да обсъждаме сътрудници за Pleasing, Марко беше първият човек, когото исках да попитам."

"Хари винаги ме е подкрепял", казва Рибейро пред Vogue Business, добавяйки, че неговият лейбъл и Pleasing споделят еднакви ценности като "откровеност, прозрачност и плавност".

"Беше важно крайните продукти да бъдат универсални по отношение на употреба и аудитория. Продуктовите пигментации и формули позволяват експериментиране и творчество", уточнява дизайнерът.

В скорошно интервю за Dazed Хари уточни, че иска да започне Pleasing с лак за нокти, защото е продуктът е близък до него.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА ГОВОРИ ЗА СЕКС

"Започвам с лак за нокти, защото това беше раждането на марката", каза той. "Виждам цвят върху тапет или нещо подобно, и си мисля: "О, искам да сложа това на ноктите си." Беше забавен малък проект, но в крайна сметка го нарекохме Pleasing, защото ни се стори, че е много повече от лак за нокти."

"Не мисля, че да си красив или да се чувстваш красив означава да изглеждаш добре. Когато хората са щастливи и сияещи, те излъчват красота. Това правят продуктите - помагат ти да се чувстваш красив", допълва холивудският секссимвол. We agree!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA