Айла Фишър разказва защо пази в тайна брака си със Саша Барън Коен

Айла Фишър защитава това, което е "най-специално за нея".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 ноември 2022

Айла Фишър не обича да споделя много за брака си със Саша Барън Коен.

Актрисата, която е на 46, каза пред The ​​Australian Women's Weekly, че пази личния си живот в тайна, особено що се отнася до съпруга й Саша Барън Коен и трите им деца.

На въпроса за връзката й с актьора, който е 51, Фишър казва: „Изнервям се да говоря за това, защото чувствам, че връзката ми не е публично достояние и никога не съм говорила за това как сме се срещнали или как сме сключили брак, той си остана нещо лично и ценно за мен."

„Хубаво е да запазиш някои неща за себе си. Не знам дали това е тайната. Но общата ви способност да намирате хумор в трудностите на живота винаги заздравява връзката", каза още тя за 20-годишния си брак с Коен.

sdf

Докато обсъждаше работата си в Австралия по случай завършването на сезон 2 на нейното шоу Wolf Like Me, Айла каза за семейството си: „Не съм отговорна само за себе си. Имам четири други човешки същества в живота си и трябва да поддържам всички щастливи."

Още през декември Барън Коен отбеляза 20 години брак с актрисата в Instagram, споделяйки ретроспективни снимки на тях заедно. Той се пошегува като написа:

„Честита годишнина, любов моя. Пиша това, вместо да ти подаря картичка. Дългата ни връзка до голяма степен се дължи на местоположението ни - в крайна сметка Холивуд е бастионът на дългите бракове."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САША БАРЪН КОЕН ПОЗДРАВИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОМИНАЦИЯТА НА МАРИЯ БАКАЛОВА

Миналата година Айла сподели на Marie Claire Australia за целта си да подари „нормално детство" на техните деца.

„Майчинството всъщност е любимата ми тема, но я пазя в тайна. Мисля, че всички родители се опитват да защитят децата си, особено в ерата на социалните медии", каза тогава тя. „Искам нашите деца да имат нормално детство, да могат да играят навън без натиск или контрол."

„Всички деца имат право просто да бъдат деца", добави Фишър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA