Саша Барън Коен поздрави България след номинацията на Мария Бакалова

Звездата от "Борат 2" поздрави... другата голяма звезда от "Борат 2" и всички, за които номинацията означава много.

Вчерашният ден категорично се оказа един от най-специалните за всички в България. Въпреки че бе напълно очаквано, нямаше как да скрием вълнението си, когато Приянка Чопра обяви името на Мария Бакалова измежду номинираните за тазгодишните награди "Оскар".

Ролята в "Борат 2", която ѝ донесе големият успех, Мария получава, след като успява да впечатли неповторимия Саша Барън Коен. Самият той, разбира се, не пропусна да сподели пост в официалния си Twitter акаунт минути след регистрирането на огромното постижение. "Поздравления, България! Вие ни дадохте невероятно талантливата и смела Мария Бакалова, която е биещото сърце в "Борат 2". Толкова сме развълнувани за вашата номинация, която влиза в историята."

Съпругата на Саша - очарователната Айла Фишър, също коментира големите новини. "Поздравления за съпруга ми и неговите ДВЕ номинации за "Оскар". Толкова развълнувана и за номинацията на Мария Бакалова! Вълнуващо е да видим, че Академията оценява колко трудно се прави комедия."

За престижната статуетка Мария ще се състезава с Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Джон-Хун, докато "Борат 2" е сред претендентите за Най-добър адаптиран сценарий. Другата номинация на Барън Коен е за Най-добър актьор в поддържаща роля - "Процесът срещу Чикаго 7".

Новата холивудска звезда (страхотно е, че можем да го кажем!) не пропусна да сподели вълнението и в своите социални мрежи. "Уа Уа Уи Уа! Благодаря на Академията за тази историческа чест! Наистина не мога да повярвам, че чух името си в компанията на тези невероятни жени и техните спиращи дъха роли! Безкрайно благодарна съм на Саша Барън Коен и на моето Борат семейство", разкрива Мария, а ние я поздравяваме за пореден път.

Стискаме палци да прибере наградата на 25-и април, когато ще се състои церемонията по връчването на 93-тите ежегодни награди "Оскар".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA