Крис Евънс е най-секси мъжът за 2022

Ние сме напълно съгласни с това твърдение, но не и актьорът.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 ноември 2022

Крис Евънс е най-сексапилният мъж за 2022 г.

Евънс получи титлата на People и сподели: „Майка ми ще бъде толкова щастлива. Тя се гордее с всичко, което правя, но това е нещо, с което наистина може да се похвали."

wser5t6

"Трудно е да се дава интервю за цялото това нещо", казва той през смях. "Чувствам го като странна форма на самохвалство."

Независимо от това, майка му Лиза е възхитена от новината. "Изобщо не съм изненадана", казва тя пред изданието.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС ЕВЪНС ИМА КАКВО ДА КАЖЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО КОМЕНТИРАТ ГОЛАТА МУ СНИМКА

Най-известен с ролята си на супергероя Капитан Америка и "Отмъстителите", актьорът се чувства много по-удобно да говори за кариерата си.

Само през тази година той участва в "Баз Светлинна година" на Pixar, "The Gray Man" на Netflix и засне три нови филма, включително "Свръхестественост", който ще се появи през 2023 г. в каталога на AppleTV+.

Вече на 40 години, Евънс се опитва да даде приоритет на баланса между професионалния и личния живот, и да прекарва възможно най-много време у дома със семейството си в Бостън.

"Когато става въпрос за нов проект, въпросът е по-скоро къде се снима филмът", казва той. "Твърде съм стар, за да живея с куфар шест месеца. В много по-хубав етап съм - просто съм щастлив, че съм си у дома."

Актьорът споделя, че мисли много повече и за бъдещето си извън актьорството – онова, което включва брак и бащинство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕНЕЛОПЕ КРУС: "ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ТРУДНИТЕ НЕЩА, КОГАТО ИМАШ ДЕЦА"

След двадесет и две години в шоубизнеса, Крис признава, че е готов да забави малко темпото.

"Най-приятният аспект от кариерата ми в момента е, че се чувствам достатъчно сигурен, за да сваля крака си от газта", споделя той. „Чувствам, че имам малко повече свобода да съм далеч от индустрията и все пак да намеря проекти, които ще задоволят творческия ми апетит, когато се върна."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA