Дженифър Лопес за майчинството, славата и Бен Афлек

Суперзвездата сподели за всички върхове и падения в процеса на брака и възпитанието на децата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 ноември 2022

Дженифър Лопес разказа за „процеса" на създаване на семейство с Бен Афлек.

53-годишната актриса и певица се появи на корицата на декемврийския Vogue, започвайки интервюто с това как тя и съпругът ѝ "се учат на родителството един от друг".

„Преходът е процес, който трябва да бъде преминат с много внимание", казва тя за смесването на семействата. И отбелязва, че бившата на Афлек, Дженифър Гарнър, с която той споделя сина си Самуел на 10 и дъщерите Серафина на 13 и Вайълет на 16 е „невероятен съ-родител и се разбират много добре", докато нейната ситуация с бившия ѝ Марк Антъни не е същата.

Тъй като Антъни живее на Източното крайбрежие, Лопес казва, че 14-годишниte близнаци Макс и Еме изпитват "силни чувства" към живота в Бевърли Хилс.

„Те са тийнейджъри", признава тя. „Но засега вървят много добре."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС Е ГОРДА, ЧЕ Е ПУЕРТОРИКАНКА

Актрисата от "Да свалиш Уолстрийт" сподели: „Това, което се надявам да култивирам в нашето семейство е, че неговите деца имат нов съюзник в мен и моите деца имат нов съюзник в него. "

Дженифър продължава: „Той е някой, който наистина ги обича и се грижи за тях, но може да има и различна гледна точка и да ми помогне да видя неща, които не мога да видя, защото съм емоционално обвързана."

cvb

Това, което усложнява родителството според нея е фактът, че децата ѝ имат много по-привилегирован живот от нейното детство, което я кара да се тревожи и да ги държи на земята.

„Когато не трябва да се бориш за неща, не се научаваш да бъдеш боец", казва тя. „Аз трябваше да се науча как да бъда боец. Исках да им дам животът, който нямах, но не могат да изпитат това, което е полезно и развива манталитет на оцеляване."

Тъй като близнаците наскоро започнаха гимназия, звездата казва, че един от най-важните уроци, който е искала да запечата в съзнанието им е, че да са добри хора е също толкова важно, колкото да са успешни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ СВАТБЕНИЯ УИКЕНД НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И БЕН АФЛЕК

„Когато казвам „Искам да се справяш добре в училище", синът ми винаги завършва изречението с: „Но на теб не ти ли пука повече, че ние сме добри хора?", казва тя.

„Красотата на това да си родител е, че им предаваш цялото знание, което имаш", продължава тя.

„Но в края на деня те ви учат на толкова много и ви напомнят за нещата, които трябва да знаете за живота. Как да обичате някого и как да се грижите за него, че в 20-те и 30-те си години и в други моменти от живота си, когато сте вглъбени в собствените си планове и цели може да станете толкова егоцентрични.", разказва Лопес.

„Наистина исках да намеря по-добър начин на възпитание от този да им всявам страх", обяснява тя. „Сега сякаш мога да имам граница с тях, но и да бъда техен съюзник."

„Това е балансът, в който те уважават достатъчно, защото действаш по начин, който могат да видят", добавя тя. „Когато бях млада не можех това."

Говорейки за вниманието, което връзката ѝ с Афлек получи в началото на 2000-те, 53-годишната Джей Ло каза на Vogue: „Бяхме толкова млади и толкова влюбени по това време, много безгрижни, без деца, без отговорности. И просто живеехме живота си. Нямаше го чувството, че трябва да бъдем наистина дискретни."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ ИМЕНИЕТО, В КОЕТО ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК ЩЕ СЕ ОЖЕНЯТ ТОЗИ УИКЕНД

„Просто живеехме шумно и това наистина ни изигра лоша шега. Имаше много хора, които не искаха да сме заедно и такива, които мислеха, че не съм правилният човек за него.", продължи Дженифър.

Суперзвездата добави, че с годините е станала много предпазлива, макар и да се е научила много трудно.

Актрисата от "Омъжи се за мен" разкри за възстановяването на връзката ѝ с актьора почти две десетилетия по-късно, казвайки:

„Винаги съм чувствала, че това е истинска любов", каза тя. "Хората в живота ми знаят, че той беше много, много специален човек за мен. Когато се свързахме отново, тези чувства бяха все още там."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA