Дженифър Лопес е горда, че е пуерториканка

Суперзвездата смята, че семейството ѝ е дало големия старт на нейното холивудско величие.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 октомври 2022

Дженифър Лопес сподели, че макар и за кратко да се е чувствала като "еднорог" в началото на кариерата си, бързо е започнала да се гордее, че е пуерториканка.

"Трябва да призная, че семейството ми ме накара да почуствам, че всъщност наистина струвам нещо и че не трябва да бъда нищо друго освен това, което съм", споделя тя в ново интервю за The Today Show. "Да бъда латиноамериканка в тази страна винаги е било повод за гордост за мен."

цжбн

През годините суперзвездата е изпълнявала доста парчета на испански и не крие, че родният ѝ език винаги е заемал централна част в кариерата ѝ на певица и актриса

"Когато отидох в Холивуд, където изобщо не бяха представени и изявени латиноамериканските корени, се чувствах като "еднорог", но за малко. След това вдигнах гордо глава, излязох и казах на всички: "Аз съм Дженифър Лопес от Бронкс и моите родители са пуерториканци. Аз съм пуерториканка. Мисля, че тогава се почувствах специална."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ СВАТБЕНИЯ УИКЕНД НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И БЕН АФЛЕК

бгхнймк

На въпроса дали това е формулата на грандиозния успех, тя отговаря категорично.

"Нямам никаква формула за успех. Това, което научих, е че ако следваш сърцето си, бъдеш верен на себе си и можеш да работиш наистина усилено, ще успееш. Разликата между това да си успешен и да не си успешен е, че не се предаваш. Аз просто не се отказах."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA