Риана има любима част от тялото си и не се притеснява да я показва

Основателката на "Savage x Fenty" показва силата на природата в новата колекция на марката.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 ноември 2022

Риана разкри коя е любимата част от тялото й.

Докато говори с пресата, основателката на "Fenty" беше попитана коя е любимата ѝ част от тялото, която да показва, въпрос, който репортерът каза, че е задал на Риана преди десетилетие, искайки да знае "дали отговорът се е променил".

„О, да, момиче. Промени се. Гарантирам ти, че се промени. Имах бебе", каза Риана пред InStyle, имайки предвид 6-месечното момченце от A$AP Rocky. — "Нека бъдем честни", добави тя.

В отговор певицата заяви: „Моето д*пе. Сега това е моята любима част, защото имам такова."

сдфг

Тогава репортерът каза на Риана, че тя е дала именно същия отговор преди 10 години, а звездата шеговито избяга, преди да се върне, за да каже: „Как смея! Е, отговорът не се е променил."

Основателката на "Savage x Fenty" също сподели, че Адам Селман, който е изпълнителен директор по дизайна на марката я е научил на "невероятни неща за силуетите", а да му даде тази позиция е било напълно "безпроблемно".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА СЕ ВЪЛНУВА ОТ СИНА СИ И SAVAGE X FENTY

„Един дизайнер, с когото съм работила в миналото, някой, когото познавам, някой, когото обичам лично", каза певицата на „Umbrella" пред списанието. „Той знае какво, по дяволите, прави. Харесва ми да знам, че мога да разчитам на него и той ще вкара нови идеи, а Savage ще се развива и ще порасне."

Новата колекция на "Savage X Fenty" вече е онлайн, а модното шоу може да се гледа в Prime Video. 

"Посланието е изцяло към майката земя и майката природа", казва певицата.

Видеото започва с интрото на „See You Again" от Tyler, The Creator, музиката превключва на „DMB" от A$AP Rocky и Риана излиза. Звездата носи син корсет с флорални детайли, прозрачни ръкавици и чорапи от черен тюл. Косата ѝ е оставена естествена, а устните и клепачите ѝ са в златист цвят.

Показвайки бельото докато танцува, основателката на марка сяда на люлка от разлистени лози и започва да се люлее, а зад нея се наблюдава приказна гора.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA