Силвестър Сталоун и Брус Уилис имат истинско приятелство

Двамата са минали през известни трудности в отношенията си, но сега имат силно приятелство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 ноември 2022

Силвестър Сталоун е истински приятел на Брус Уилис и го доказа за пореден път.

В интервюто си за Hollywood Reporter, Сталоун поговори малко повече за състоянието на своя приятел Уилис и каза, че не се е чувал с него след поставянето на диагнозата му. Причина за това е, че способността за комуникация на колегата му е нарушена. 

„Брус преминава през много, много труден период. Това ме убива. Много е тъжно", споделя екранният Роки.

Въпреки, че не може да разговаря много, семейството на актьора от "Умирай трудно" не спира да споделя мили моменти от ежедневието му. Съпругата му Ема често публикува снимки и видеа, от които се вижда как Брус се радва на по-малките си дъщери и прекарва време с тях, вършейки забавни дейности.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХОЛИВУДСКАТА БОРБА НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН

Сталоун и Уилис казват, че имат силно приятелство помежду си, което са изградили през годините.

В началото те са се срещнали за екшън поредицата „Непобедимите" през 2010 година, а в актьорския състав влизат още Джейсън Стейтъм, Джет Ли и Долф Лундгрен.

Уилис участва в първите два филма, но през 2013 година Силвестър обяви в интернет, че според него Брус е алчен и мързелив. Той заяви, че колегата му се е опитал да поиска допълнителен милион по време на преговорите за третата част, въпреки че вече имал осигурени три милиона долара.

жбн

Малко по-късно Уилис отрече твърденията, като сподли, че е отсъствал от третата част на филма заради търсене на други творчески вдъхновения.

Тогава, Сталоун му се извини в социалните мрежи и сподели, че двамата са в добри отношения.

След като стана ясно, че екранната му половинка страда от афазия, той беше един от първите, които изразиха публично подкрепата си. „Познаваме се от дълго време, моля се за най-доброто за теб и твоето прекрасно семейство", написа той.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЩЕ ЖИВЕЕ В ДОМА НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН

жбн

Скоро след новината за болестта на актьора, някои режисьори и сценаристи, с които той е работил през годините, споделиха, че от дълго време са имали известни страхове за състоянието му.

Те казаха, че Брус е изпитвал трудности при запомнянето на реплики и често не е могъл да изпълнява екшън сцените си. „След първия работен ден, видях всичко от първо лице и тогава разбрах, че проблемът е много по-голям. Тогава помолих да му бъдат съкратени репликите", казва режисьорът Майк Бърнс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA