Адел ще живее в дома на Силвестър Сталоун

Певицата ще живее в съседство с Еди Мърфи и Дензъл Уошингтън.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 август 2022

Адел съвсем скоро ще се нанесе в дома на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс.

Първоначално Сталоун е мислил да продаде имението, купено през 90-те години на миналия век, за около 97 милиона евро, но по-късно беше принуден да намали цената първо до 75 милиона, а след това до 50 милиона в европейска валута. Отстъпката от почти 50 процента привлече британската певица и сделката беше сключена.

Кацналата на хълм къща разполага с осем спални и дванайсет бани, сауна, огромна тераса и всевъзможни други екстри.

Съвременният имот в средиземноморски стил изглежда грандиозен отвън, с голям моторен подход, който разполага с просторни сводести врати, осигуряващи достъп към дома. 

OЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ Е НА 34 И НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ЩАСТЛИВА

В една от стаите има гигантска статуя на Роки Балбоа, изигран от Сталоун, както и модел на другия му герой - Рамбо. В имението е построен и гараж за осем коли. 

Има зала за прожекции, стая за пури и бар по поръчка. На покрива има infinity басейн, идеално разположен с изглед към града и планината.

Новият дом на певицата включва двуетажна къща за гости, проектирана от Ричард Ландри - известният архитект, който помогна на Жизел Бюндхен и Том Брейди да създадат своя дом в Лос Анджелис.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХОЛИВУДСКАТА БОРБА НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН

Адел ще живее в съседство с Дензъл Уошингтън и Еди Мърфи, но въпреки ниската цена на имота е трябвало да вземе ипотечен кредит на стойност $37,7 млн. и сега трябва да плаща месечна вноска от $227 000 в следващите 30 години.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA