Адел е на 34 и никога не е била по-щастлива

"Ако времето продължава да изглажда всички гънки в живота ми, както се случва с годините, тогава нямам търпение да стана на 60."

Имайки предвид дребната подробност, че Адел използва години за заглавия на всеки албум в дискографията си, можем да заключим, че обложката на "34" би била невероятна.

Изпълнителката на "Someone Like You" отпразнува 34-тия си рожден ден, споделяйки два зашеметяващи кадъра, в които я виждаме сякаш без грим и облечена в черна мини рокля на Carolina Herrera. За сметка на иначе семплия цвят, с ефектни буфан ръкави.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЗНАЕ КАК ДА УКРОТЯВА БОЛКАТА

"Каква разлика прави една година! Ако времето продължава да лекува и изглажда всички гънки в живота ми, както се случва с годините, тогава нямам търпение да стана на 60! Никога не съм бил по-щастлива", гласи описанието под поста, който към момента на писане на този текст вече има над 5 милиона харесвания.

Музикалната суперзвезда не пропусна да изрази благодарност и към своите верни почитатели.

"Толкова много уроци, толкова много благословии, за които да съм благодарна. Това е да си на 34 и ми харесва! Благодаря ви за любовта на рождения ми ден, както винаги x", завършва тя краткото, но достатъчно многозначно обяснение.

След като в края на миналата година, напълно очаквано, счупи всички възможни класации с излизането на последния си студиен албум "30", в началото на 2022 г. Адел трябваше да започне своето Las Vegas Residency шоу, но проблеми с Covid-19 възпрепятстваха неговото случване. Така че и тази година ще имаме доста поводи да си говорим за нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA