Шакира отново е под светлината на прожекторите

Изпълнителката на "Waka Waka" направи изненадваща колаборация с Burberry.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 ноември 2022

Шакира е новият посланик на Burberry.

За да отпразнуват големия проект, двете страни представиха новата празнична колекция на марката с кампанията "The Night Before", към която се присъединява и нигерийският певец Burna Boy.

Големият старт? Специално видео, което екипът на Burberry публикува с изпълнителката на "Waka Waka".

Облечена в прозрачна рокля, която първо видяхме върху Лила Мос по време на тазгодишната Met Gala, около нея летят различни предмети.

Звездата сменя два тоалета, преминавайки безпроблемно между прозрачната рокля с диаманти и чифт ботуши над коляното към класически тренчкот на Burberry. Признава, че толкова много харесва блузата, която носи под дългото яке, че е помолила да я запази. "А вечерната рокля, разбира се, беше наистина произведение на изкуството", допълва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА ПУСКА ПЕСЕН, ЗА ДА ИЗПРАТИ ЛЮБОВТА

За колаборацията си с марката, Шакира споделя: "За мен Burberry е олицетворение на елегантността и вечността – модата е толкова постоянно променящ се свят, който винаги се развива. Burberry успява да се развива с времето, но винаги запазва своя отличителен елегантен стил", казва още звездата.

В кампанията също така са включени дизайни, направени лично от креативния директор Рикардо Тиши, който често работи с Ирина Шейк, а официално колекцията ще бъде показана през 2023 г.

Шакира, от своя страна, определено има нужда от ново начало, след като се раздели с дългогодишната си половинка и баща на двете ѝ деца Жерар Пике.

Преди няколко дни стана ясно, че изпълнителката е получила пълно попечителство над синовете им Саша и Милан, с които съвсем скоро ще се премести от Испания в Ню Йорк.

Според испански медии, адвокатите на бившите влюбени са преговаряли цели 12 часа. От сделката става ясно, че Пике ще прекара Коледа със синовете си в Барселона, след което ще ги изпрати при майка им в Маями, където ще започнат новия си живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA