Джо Джонас е сигурен, че Софи Търнър променя погледа му към живота

Изпълнителят сподели защо е взел решението да остане потаен по отношение на връзката си с актрисата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 ноември 2022

Джо Джонас обясни защо пази в тайна брака си със Софи Търнър.

Изпълнителят на "Cake by the Ocean" и звездата от "Игра на тронове" не споделят подробности от личния си живот в публичното пространство, но, разбира се, има причина.

"Искам да се чувствам като отворена книга за хората", споделя Джонас в скорошно интервю. "Но когато започнахме да се срещаме със Софи, осъзнах, че нямам много неща, които са само за мен. И в крайна сметка, това да ги запазя само за себе си, ме направи по-добър човек."

гбхнйм

Джо цитира и медийния скандал, в който Хари Стайлс се оказа по време на промоционалните активности за "Don't Worry Darling", като пример защо се колебае да говори по определени теми.

"В моята кариера е имало много ситуации, в които като Хари, едно дребно нещо е било преувеличено", споделя музикантът. "Това отчасти е причината, поради която реших да си взема почивка. Сега просто е наистина добре да не знам какво се случва."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖО ДЖОНАС Е ОТКРОВЕН ЗА ПРОЦЕДУРИТЕ ПО ЛИЦЕТО СИ

Джонас и Търнър са родители на 2-годишната Уила, но през лятото станаха родители за втори път, макар все още да не се разкрили името на дъщеря си.

Още тогава вокалистът на Jonas Brothers заяви, че се опитва да балансира между правенето на нова музика и актьорството, както и с това да бъде баща на новородено бебе.

"Намирам се в период на приспособяване", коментира Джо. "Събуждам се всеки ден просто развълнуван, че мога да правя музика или да играя и да създавам различни проекти, докато имам красиво семейство. Всичко това е сбъдната мечта."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA