Джо Джонас е откровен за процедурите по лицето си

Фронтменът на Jonas Brothers обяви, че не е против естетическите корекции, стига те да са в норма.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 август 2022

Джо Джонас не се притеснява да говори откровено за естетичните процедури, корекции и всичко около тях.

"Мисля, че има стигма, която избледнява и това ми харесва", споделя фронтменът на Jonas Brothers пред People, коментирайки рутинната грижа за кожата. "Всички остаряваме и част от процеса е възможността да се чувстваме комфортно. Не мисля, че задължително трябва да бягаме. Можем да бъдем открити и да не се отклоняваме наистина от изричането на истината."

fghj

Джо не крие, че е използвал инжекции, за да изглади линиите и бръчките по лицето си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖО ДЖОНАС И СОФИ ТЪРНЪР СТАНАХА РОДИТЕЛИ ЗА ВТОРИ ПЪТ

"Аз лично се интересувам много от темата, но внимавам. Казах си "Добре, това е страхотно, без да е прекалено. Всъщност ефектът е много лек", коментира той.

fdghj

"В един момент започнахме да чуваме как мъжете не могат да правят това или да не носят онова", споделя още той пред изданието. "Страхотно е да видим, че момчетата открито носят грим. Правиш, каквото искаш - това е красивото поколение, в което се намираме", категоричен е съпругът на Софи Търнър.

ghj

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИ КАДРИ ОТ ГОЛЯМАТА ФРЕНСКА СВАТБА НА ДЖО И СОФИ

Певецът добави, че обича да знае какви съставки има в продуктите, които използва, затова проучва всичко - "от дезодоранта до тези за косата, дори лосионите за тяло или слънцезащитният крем".

"С напредването на възрастта мисля, че поумнях малко, проувам повече. Харесва ми как мъжката грижа се е развила толкова много", категоричен е той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA