Троловете критикуват голите сцени на Сидни Суини, но тя има отговор

Звездата от "Еуфория" е категорична, че в Холивуд има двоен стандарт по отношение на този въпрос.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 ноември 2022

Сидни Суини критикува троловете в интернет, които отбелязват семейството ѝ на кадри от голите сцени в "Еуфория".

"Това е напълно отвратително", казва звездата в ново интервю за британското издание на GQ.

ж бн

"Братовчедите ми нямат нужда от това. Това е напълно отвратително и несправедливо", допълва Суини, която признава, че намира паралел между реалния живот и този на нейната героиня от сериала - Каси, чиито голи видеоклипове стават viral в гимназията в първи сезон: "Героинята ми започва да бъде секс обект в училище и в реалния живот публиката започва да прави същото."

"Негативното поведение кара ли те да искаш да се скриеш?", пита интервюиращият.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ Е ИГРАЛА В "ЕУФОРИЯ" СЪС СЧУПЕН ПРЪСТ

"Вече не", отговаря тя. "Мисля, че е нелепо. Аз съм артист, играя герои. Това ме кара да искам да играя герои, които вбесяват хората повече", уточнявайки, че в по-голямата част от живота си се е учила да се разграничава от странното интернет поведение. 

"Когато ме отбелязват в голите сцени, имам чувството, че гледам тях, а не Сидни", коментира Суини в скорошно интервю, където уточни, че снимачната площадка при подобни моменти е "толкова техническа и не романтична".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

"Проучвах знаменитости, които са имали голи сцени, опитвайки се да се почувствам по-добре. Има едночасови компилации от световноизвестни мъже актьори с голи сцени, които печелят "Оскар" и са хвалени за тази работа. Но, когато една жена го направи, това я унижава и хората казват: "Те не са актриси. Те просто се събличат, за да могат да получат ролята", разказа тя.

"Със сигурност го има този двоен стандарт и наистина се надявам да участвам поне малко в промяната му", завършва Сидни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA