Оливия Уайлс и Хари Стайлс се разделят

След почти две години заедно, двамата запазват близките си приятелски отношения.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 ноември 2022

Хари Стайлс и Оливия Уайлд се разделят след почти 2 години, които прекараха заедно.

"Все още са приятели", споделя източник, близък до двойката, привлякла погледите на обществеността за първи път през януари миналата година.

дфг

Изпълнителят на "As It Was" и режисьорката на "Не се тревожи, скъпа" са решили да си "вземат почивка", така че е възможно да не са затворили страницата окончателно.

"Той все още е на турне, сега заминава за чужбина. Тя се фокусира върху децата си и работата си в Ел Ей", уточняват техни приятели. "Това е много приятелско решение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС + GUCCI = HA HA HA

"Все още са близки приятели. Просто в момента имат различни приоритети, които ги разделят", коментират запознати.

Миналият месец актрисата беше забелязана от фенове да аплодира певеца на концерта му "Harryween", а в края на септември двамата бяха снимани да се целуват на улицата в Ню Йорк.

По време на връзката си Хари и Оливия трябваше да преживеят драмата около излизането на филма и постоянните твърдения, че Уайлд и Флорънс Пю са в някаква форма на война.

"Общественият натиск върху тях беше труден", гласят други аргументи за потенциалната им раздяла. "Имаха възходи и падения през цялата си връзка."

ьцдфжг

През септември 40 човека от екипа на лентата пуснаха официално изявление, в което отговориха на безкрайните слухове.

"Като екип избягваме да говорим за абсурдните клюки около филма, с който толкова се гордеем, но чувстваме необходимост да коригираме анонимните "източници", цитирани в скорошна статия", гласеше то, добавяйки, че Оливия е "невероятен лидер и режисьор."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД СЛАГА КРАЙ НА ДРАМАТА С ФЛОРЪНС ПЮ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA