Джеймс Артър реши да разкаже всичко случило се във филм

Певецът говори откровено за приемното семейство, психичното си здраве и всички травми от детството.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 ноември 2022

Джеймс Артър разказва целия си живот в новия документален филм, озаглавен "James Arthur: Out of Our Minds".

Премиерата на специалния проект се случи в ефира на BBC3 миналата седмица, а сега феновете на музиканта могат да го гледат в платформата BBC iPlayer.

Пред камера изпълнителят на "Impossible" говори за решението на родителите си да се откажат от него и да го дадат на приемно семейство.

След оттеглянето на баща му, Джеймс живее с майка си и нейния нов съпруг, но не след дълго и той си тръгва от живота им. Така самотната майка е принудена да се грижи за цели 4 деца.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙМС АРТЪР ПРЕОДОЛЯВА ТРУДНОСТИТЕ С МУЗИКА, ЛЮБОВ И НОВ СИНГЪЛ

След години лишения, майка му взима решението да извика социален работник у дома, съобщавайки, че не може да се справи с 14-годишния Джеймс. Което е и причината той да бъде изпратен в приемно семейство.

Когато навършва 18 години, Джеймс напуска приемните си родители и развива депресия и тревожност.

fgh

Пеенето се е превърнало в единствения отдушник на Артър и така решава да се яви на кастинг за X Factor. На 24 той печели деветия сезон на музикалното предаване, но според него никога не е успял да се почувства специален или да усети победата си като такава.

Вместо това, славата и известността са провокирали в него мисли за самоубийство.

"Реших да се справя с проблемите с психичното ми здраве. Трябваше да започна, като се върна обратно в моя роден град, за да преразгледам миналото си и раздялата на родителите си", споделя Артър, който и досега не е разговарял с родителите си.

Сега той живее в родния си град Редкар в Северен Йоркшир, тъй като докато е живял в Южна Англия не се е чувства на мястото си.

asdrtf

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ СИНГЪЛ НА ДЖЕЙМС АРТЪР Е ПОСВЕТЕН НА БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ

Дни преди "James Arthur: Out of Our Minds" да стане факт, музикалната звезда сподели на феновете си, че е станал баща на момиченце, след като в началото на годината възобнови романса си с Джесика Грист.

Преди това двойката прекрати връзката си през 2015 г., а две години по-късно отново обявиха, че са заедно. Миналата година Грист претърпя спонтанен аборт, на който певецът посвети песента "Emily".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA