Кендал Дженър иска да се занимава с интериор и да има ранчо

Изглежда супермоделът започва да мисли за един в пъти по-спокоен живот.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 ноември 2022

Кендал Дженър иска да промени посоката на живота си заради напрежението, което ѝ носи моделството.

На финала на сезона на „The Kardashians" моделът сподели, че си търси нова къща — достатъчно голяма за нея и всичките й коне.

Докато епизодът приключва, Дженър каза: „Имам много идеи и много неща, които бих искала да правя с живота си, така че съм развълнувана да продължа да разбирам нови неща за себе си, но... се местя в ранчо."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕНДАЛ ДЖЕНЪР И ДЕВИН БУКЪР СЛОЖИХА КРАЙ НА ВРЪЗКАТА СИ

Продуцентът извън камерата казва на Кендъл: „Ще свършиш с коне някъде", на което тя отговаря: „Аз съм истинска каубойка".

Но ранчото не е единственото ѝ изискване за дома. През октомври супермоделът разкри новата си страст към интериорния дизайн в друг епизод на "The Kardashians". 

Тя обсъди намеренията си да започне да се занимава с интериора на къщи, след като сподели за потенциален проект с най-добрия ѝ приятел Фай Кадра.

Тази новооткрита страст, която звездата каза, че е нейна „цел", беше предизвикана от собствения ремонт на дома ѝ и пускането на нейната марка текила "818 Tequila".

„Като модел все още нямам много опит в нещо наистина творческо. Това ме накара да искам да започна тази пълна промяна на къщата", каза тя. „Открих, че наистина искам сама да си бъда шеф и да имам собствени идеи и да ги изпълнявам. Просто се чувствам като ново аз."

Тя добави, че нейните „мисли просто започват да излизат на яве", когато влезе в къща. „Винаги си казвам „Мога да направя това" или „Мога да направя онова", продължава Дженър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕНДАЛ ДЖЕНЪР Е МНОГО БОГАТА, НО НЕ ЗАРАДИ КАРИЕРАТА СИ НА МОДЕЛ

Кендъл показа своя собствен дом през 2020 г. на Architectural Digest, който е вдъхновен от Средиземно море и е бил нейният първи проект за обновяване.

„Във животът ми има много хаос, пътуване и напрежение, така че исках дом, който да ме кара да се чувствам спокойна.", каза тя пред AD. 

След като беше открита за тревожността и пристъпите си на паника в миналото, моделът и собственичка на марка текила каза, че е важно да намери място, където да може напълно да се изключи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA