Според Марго Роби "Аз, Тоня" е първият й успешен филм

Актрисата си спомня кога се е почувствала уверена в играта си и, че мястото ѝ е наистина в киното.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 ноември 2022

Марго Роби казва, че „Аз, Тоня" е първият филм, който я е накарал да се почувства като „добра актриса".

Звездата от "Вabylon" стана най-младата холивудска актриса, получила наградата BAFTA от Британската академия за филмово и телевизионно изкуство.

Събитието "Life in Pictures" почете почти 30-те актьорски роли на 32-годишната Роби и нейните успешни начинания като продуцент през последното десетилетие.

дфг

Първата голяма продуцентска заслуга на звездата е във филма ѝ от 2017 г. "Аз, Тоня". На събитието Марго каза на публиката: "Това беше първия път, когато гледах филм и си казах:" Добре, аз съм добра актриса."

След като успя да се превъплъти в образа на фигуристката Тоня Хардинг — австралийката получи номинация за "Най-добра актриса" и сподели, че след церемонията се е почувствала „достатъчно добра", за да достигне до своите идоли, включително сценариста и режисьора Куентин Тарантино.

Роби каза, че контактът с 59-годишния Тарантино в крайна сметка я е довел до ролята ѝ на Шарън Тейт във филма „Имало едно време... в Холивуд " от 2019 г. и че работата с режисьора е „нещо, което беше в списъка ми".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИГРАТА НА МАРГО РОБИ ВЪВ "ВАВИЛОН" Е ДОСТОЙНА ЗА "ОСКАР"

Въпреки че филмът на Тарантино от 2019 г. получи известна критика заради нейното късо екранно време спрямо това на героите на Леонардо ди Каприо и Брад Пит, тя самата сподели, че по-малката роля „не я притеснява" и мисли, че "получихме това, което искахме да усетят зрителите", когато е гледала филма.

Актрисата разказа още, че е пресъздала сцена от филма в реалния си живот, когато е отишла в киносалон в Лос Анджелис, за да гледа "Имало едно време...в Холивуд".

Освен, че е била в същия киносалон, в който героинята ѝ Шарън Тейт гледа филма си от 1968 г. "The Wrecking Crew", служителят, който ѝ е продал билет е поискал снимка, точно както се случва и на Тейт във филма.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХОНОРАРЪТ ЗА "БАРБИ" НАПРАВИ МАРГО РОБИ НАЙ-СКЪПОПЛАТЕНАТА АКТРИСА

„Отидох там и го гледах случайно във вторник следобед и седнах на почти същата седалка", каза Марго, добавяйки, че е имала почти същото преживяване като героинята си.

„Човекът, от когото купих билета каза „но ти си във филма", а аз казах „Знам". Тогава си помислих: „Практически правим сцената от филма!", разказа тя на публиката в Лондон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA