Хайдън Панетиер отново е с бившия си след домашното насилие

Изглежда двамата са решили да си дадат още един шанс.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 ноември 2022

Хайдън Панетиер изглежда отново е с Брайън Хикерсън.

Източник казва, че Хикерсън се е „постарал да промени живота си", след побоя пред бар в Ел Ей с актрисата и излежаването на присъдата си за домашно насилие над нея.

33-годишната звезда беше забелязана с бившия си приятел, с когото имаше бурна четиригодишна връзка на международното летище в Лос Анджелис.

Вътрешният човек каза още, че "двамата са приятели, докато той се опитва да промени живота си".

гфх

Изглежда двойката се подготвя да празнува Деня на благодарността, а сдобряването им е факт осем месеца след като бяха замесени в скандал пред хотел Sunset Marquis в Лос Анджелис.

Видеозапис, който беше разпространен в интернет показва Хайдън и Брайън да се карат с група хора пред бара на хотела.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ЖИВОТЪТ НА ХЕЙДЪН ПАНЕТИЕР СЕ РАЗПАДНА

Малко след случката, представител на актрисата и певица разказа:

„Докато беше в ресторанта на Sunset Marquis, Брайън Хикерсън, който беше с Хайдън направи коментар на клиент, че е оставил малък бакшиш на сервитьорката. Същият този клиент заедно с цялата си компания започнаха да тормозят и блъскат Брайън и охраната изгони всички навън".

„Навън Брайън беше нападнат от групата, както и Хайдън, която в най-добрите си намерения се опита да ги спре. На Хайдън беше отказана възможността да даде показания на полицията, тъй като беше ескортирана обратно вътре. Тя е добре.", каза още той. 

През юли 2021 г. стана ясно, че Панетиер отново е с Хикерсън, след като беше осъден на 45 дни затвор и заяви, че не оспорва двете оплаквания за домашно насилие над Панетиер.

фжгбхн

Освен това, той беше осъден на четири години пробация, 52 часа терапия за домашно насилие, 500 долара обезщетение и петгодишна защитна заповед за нараняване на Хайдън.

По отношение на защитната заповед, говорител на Окръжната прокуратура на Лос Анджелис каза, че „не забранява на насилника и жертвата да взаимодействат приятелски помежду си".

В момента Брайън е „в интензивно терапевтично лечение", каза източник и добави: "Тя няма да забрави какво ѝ направи, но иска да прости и да продължи напред. Тя също е трезва и се справя много добре."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA