Меган Маркъл помни първите си срещи с кралското семейство

Документалната поредица на херцога и херцогинята представи интимен поглед към миналото на връзката им.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 декември 2022

Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха известни противоречия с документалната си поредица за Netflix, но все пак разкриха интересни моменти от миналото.

"Толкова е смешно като погледна назад, защото не съм знаела нещата, които знам сега", споделя херцогинята на Съсекс във втория епизод. "Защото можех просто да бъда себе си", спомняйки си случайната първа среща с настоящите принц и принцеса на Уелс, Уилям и Катрин.

bnm

"Когато Уил и Кейт дойдоха и се срещнах с нея за първи път, бях боса и със скъсани дънки", казва Меган. "И постоянно прегръщах хората. Просто съм такава. Не осъзнавах, че това е наистина дразнещо за много британци. Така започнах да разбирам, че формалността отвън двореца се пренася и вътре в него."

Докато Хари я е ухажвал, сегашната херцогиня на Съсекс случайно е срещнала и покойната кралица Елизабет II.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН СА БИЛИ НА КОСЪМ ОТ РАЗДЯЛА

"Баба ми беше първият по-възрастен член на семейството, с когото Меган се запозна. Тя нямаше представа за какво става въпрос. Така че това беше шок за нея", обяснява херцогът на Съсекс.

"Искам да кажа, че нямаше някакъв момент, в който да кажа: "Сега ще се срещнеш с баба ми". Не знаех, че ще се срещнат до мига преди това."

бнм

А Меган добавя: "Бяхме в колата и отивахме в Royal Lodge за обяд, а той каза: "О, баба ми е тук! Знаеш как да се поклониш, нали?" Тогава просто си помислих, че всичко е шега."

Хари добавя, че макар цялото преживяване да е било "странно" за неговата любима, тя все пак се е справила отлично.

"Беше толкова бързо", признава тя. "Когато си тръгна, принцеса Юджини и Фърги казваха "Справи се страхотно", а аз наистина не знаех какво правя."

bnm

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ Е СЪСИПАН ОТ ЗАГУБАТА НА БАБА СИ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II

Хари си спомня, че в крайна сметка членовете на фамилията са имали положително първо впечатление.

"Спомням си, че семейството ми я срещна за първи път и бяха невероятно впечатлени. Може би изненадани, че съм с толкова красива и интелигентна жена."

Въпреки това, вероятно професията на Меган по онова време е попречила да приемат връзката им по-сериозно.

"Фактът, че излизах с американска актриса, вероятно беше това, което помрачи на преценката им повече от всичко друго в началото, защото някои казаха: "О, тя е американска актриса, това няма да продължи дълго."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA