Заедно ли са Джак Харлоу и Дуа Липа?

Звездите бяха забелязани да се наслаждават на общата си компания.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 декември 2022

Джак Харлоу и Дуа Липа може би са следващата холивудска двойка.

По-рано този месец изпълнителят на "First Class" беше забелязан с певицата за първи път публично на брънча на Variety. 

Гледката предизвика шум в социалните медии, като се има предвид, че рапърът пусна песента си "Dua Lipa" по-рано тази година.

Оттогава източник сподели, че Харлоу, който е на 24 и Липа, която е на 27 „се мотаят заедно".

Според очевидци, звездите са обядвали заедно и в Ню Йорк след нейното представяне на Z100 Jingle Ball на iHeartRadio.

Песента „Dua Lipa" беше включена в последния студиен албум на рапъра "Come Home the Kids Miss You". По време на интервю през май в радиошоуто The Breakfast Club, изпълнителят на „Like a Blade of Grass" разкри как е получил нейното одобрение за парчето.

Джак беше попитан дали Липа е отговорила на песента, а отговорът му беше: „Не публично. Исках да получа нейната благословия, така че я намерих във FaceTime и ѝ я пуснах, защото не исках тя да се почувства изплашена или нещо подобно, когато я чуе в мрежата."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДУА ЛИПА ИМА НОВ МЪЖ ДО СЕБЕ СИ

фгхй

„Ако беше казала: „Мразя я. Не искам да излиза", нямаше да излезе", продължи Харлоу.

"Тя каза: "О, това не е моя песен. Предполагам, че е добре", спомня си рапърът. „След това просто остави нещата така и някак си всичко се размина."

Рап звездата беше попитана дали си пода по Дуа, на който въпрос той категорично отговори: „Възхищавам ѝ се" и разкри, че разговорите им са станали „по-малко неудобни", откакто е чула песента.

Преди това Липа беше свързвана с Тревър Ноа, след като бяха снимани на вечеря в Ню Йорк през септември. Въпреки слуховете обаче, източник каза, че „те са просто приятели".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA