Нещата между Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски стават все по-сериозни

Освен, че официализираха връзката си, двете звезди изглежда си прекарват наистина добре заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 декември 2022

Изглежда, че връзката между Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски става все по-сериозна и истинска.

Източник, близък до шоумена на Saturday Night Live сподели, че той и актрисата и модел „наистина се наслаждават на времето си заедно".

„Връзката им се засилва и нещата стават малко по-сериозни", казва източникът за двойката, добавяйки: „Събира ги любовта им към източното крайбрежие, както и имат еднакви възгледи по отношение на хората и стила си. И винаги с него едно нещо е сигурно: той наистина я кара да се смее и поддържа атмосферата забавна."

Втори източник, близък до Emrata, както е известна в социалните мрежи Емили добавя: „Ем е в страхотен етап".

Споменавайки раздялата ѝ с филмовия продуцент Себастиан Беър-МакКлард, с когото Ратайсковски се разведе през септември след четири години брак, вътрешният човек каза: „Разводът ѝ беше много неочакван и груб. Отне ѝ известно време да се възстанови, но сега се справя страхотно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ ПРИЗНА, ЧЕ Е БИСЕКСУАЛНА

Източникът добавя още: „Тя продължава да се вижда с Пийт и се наслаждава на това време. Връзката им става все по-сериозна. Той е много търпелив и разбира, че тя е и майка. Забавно е, без никакъв стрес. Пийт я води на вечери и събития, но остават и у дома."

Новата двойка за първи път влезе в новините миналия месец, след като бяха забелязани заедно навън.

Източник, близък до Дейвидсън, по-късно каза, че те се „ виждат ", въпреки че представителите на двете звезди запазиха мълчание.

Малко по-късно официализираха връзката си, когато миналия месец дуото беше забелязано на баскетболен мач на Ню Йорк Никс в Медисън Скуеър Гардън, където се смееха и се наслаждаваха на компанията си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA