Емили Ратайковски призна, че е бисексуална

Според нея всеки човек е такъв, въпреки че не го признава.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 ноември 2022

Емили Ратайковски обяви, че е бисексуална във видео, което публикува в TikTok. 

Друг признак за нейната сексуална ориентираност е, че в интервюто си за корицата през ноември 2022 г. с Harper's BAZAAR, Ратайковски продължи да разпалва огъня, като каза, че е би и не вярва, че някой не е.

„Мисля, че сексуалността е нещо много променящо се", каза тя тогава. „Наистина не вярвам в честните хора."

гхй

Малко преди интервюто си за BAZAAR, майката и модел публикува видео, което е част от забавна тенденция в TikTok. В него се появява въпрос на потребител, който пита: „Ако се идентифицирате като бисексуален, притежавате ли диван от зелено кадифе?"

В този момент човекът трябва да покаже зелената си мебел, което Емили направи, насочвайки камерата към дивана в хола си. Малко след това обаче, тя изтри видеоклипа от профила си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ ГОВОРИ ОТКРОВЕНО ЗА МАЙЧИНСТВОТО

дцфжгб

Моделът не е споделяла повече за сексуалните си предпочитания, но за BAZAAR сподели, че нейният възглед за срещите се е променил след раздялата й с Беър-Макклард.

„Наистина исках да бъда избрана. Беше ми трудно да отида на среща с някого и да се акцентирам върху това дали го харесвам или не. Бях заета да мисля за това как ме възприема той, какво означава това, какво иска от мен, какво означаваше това за самооценката ми. Вече не е така. Сега е наистина забавно да отида на вечеря с някого и да си кажа: „Страхотно. Наистина ми харесва този човек или наистина не ми хареса.'"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA