Емили Ратайковски говори откровено за майчинството

Супермоделът разсъждава върху значението на тази така важна роля и приоритетите в живота ѝ, които са дошли с нея.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 октомври 2022

Емили Ратайковски казва, че "никога не е имала толкова ясни приоритети", преди да стане майка.

Появявайки се на корицата на ноемврийския Harper's BAZAAR, супермоделът разказва в подробности как се е променил животът ѝ след появата на малкия Слай.

"Никога в живота си не съм имала толкова ясни приоритети", споделя тя. "Номер едно е Слай, това е. Майчинството ме накара да преоценя какво е важно за мен, например на какво искам да науча сина си?"

Слай се появи на бял свят през март 2021 г. и Ратайковски споделя грижите за него с вече бившия си съпруг Себастиан Беър-МакКлърд. Двамата се разделиха по-рано тази година след четиригодишен брак.

Емили потвърждава, че е "ходила на срещи", но се наслаждава на необвързания си живот. "Мога да ви кажа, че никога преди не съм била необвързана, но ми дайте време."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАД ПИТ ЛИ Е НОВИЯТ МЪЖ В ЖИВОТА НА ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ?

"Беше ми трудно да отида на среща с някого и да реша дали го харесвам или не. Вместо това мислех за това как ме възприемат, какво означава това, какво означава онова, какво искаха от мен. Вече не е така. Сега е забавно да отида на вечеря с някого и да си кажа: "Страхотно. Това наистина ми хареса, други моменти не ми харесаха", добавя тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ СПОДЕЛИ ПЪРВИТЕ МИГОВЕ СЪС СИНА СИ

"Първоначално исках дъщеря, но когато разбрах, че ще имам син, бях толкова облекчена", казва още Емили в интервюто си за изданието. "Искам повече деца, така че може да е нещо, с което да се сблъскам по-късно."

Тя обясни, че сексуализирането на младите момичета твърде често е вкоренено в начина, по който се възпитават децата.

"Имам спомен как направих секси движение надолу по стената на кухнята на родителите ми. Вероятно бях в първи клас и те ми казаха: "Откъде го научи?", а аз отговорих: "Научих го, по дяволите. Това правят жените."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA