Брад Пит ще посрещне Нова година с новата си приятелка

Изглежда, че холивудският секссимвол най-накрая е преодолял Анджелина.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 декември 2022

Брад Пит и Инес де Рамон планират да прекарат новогодишната нощ заедно.

След като 58-годишният актьор беше видян с 32 годишната собственичка на марка за бижута на афтърпартито за новия му филм "Babylon", източник, близък до де Рамон сподели, че Пит "явно много си пада по нея, щом я е завел на негова премиера."

"Инес каза, че Брад е много сладък", допълва източникът и отбелязва, че двойката "планира да прекара новогодишната нощ заедно".

Междувременно, приятел на Пит е категоричен, че двамата се срещат и са щастливи. "Все още не е сериозно, но той се чувства комфортно и се забавляват заедно".

Друг вътрешен човек коментира, че на Брад му "харесва да излиза с Инес" и "го правят, когато не са заети". Той добавя: "Инес е забавна и социална, прекарват си страхотно заедно. Излизат сами или с приятели."

Макар двамата донякъде да официализираха връзката си на премиерата на "Вавилон" миналата седмица, папараците ги забелязаха заедно за първи път на концерт в Лос Анджелис заедно със Синди Крауфорд и Ранди Гербер.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАД ПИТ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ НА ЗВУКОЗАПИСНО СТУДИО

Де Рамон се раздели със съпруга си, звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли по-рано тази година.

А във "Вавилон", който очакваме с нетърпение, ще видим още Диего Калва, Тоби Магуайър, Оливия Уайлд, Джийн Смарт и Марго Роби.

Филмът ще бъде по кината от 20 януари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA