Меган и Хари отговориха на критиките за документалния си филм

Двамата продължат да твърдят, че това е просто тяхната гледна точка за случващото се.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 декември 2022

Меган Маркъл и принц Хари публикуваха изявление след критиките, които получиха за документалния си филм "Harry & Meghan" по Netflix.

Както при повечето от техните проекти и около този има доста спорове и дискусии, които обикалят онлайн пространството. Очевидно обаче, едно нещо, което хората коментират е обезпокоило херцога и херцогинята на Съсекс.

В изявление за ET, техният глобален прессекретар се обърна към критиките, които са получили за това, че са били толкова публични за живота си в документалната поредица, след като се оттеглиха от кралското семейство поради желанието си за „поверителност". 

жбнм

Според прессекретаря, всъщност те никога не са казвали нищо за поверителността и това е невярна информация, която с времето се е разпространила.

„Херцогът и херцогинята никога не са цитирали поверителността като причина да се оттеглят", се казва в изявлението. „Този ​​изкривен разказ имаше за цел да ги накара да замълчат. Всъщност, тяхното изявление, обявяващо решението им да се оттеглят, не споменава нищо за поверителност и повтаря желанието им да продължат своите роли и обществени задължения."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

cvbghnm

Двойката обяви решението си да се оттегли от кралските си задължения през януари 2020 г. В изявлението си тогава, те казаха, че се надяват „да направят преход тази година, като започнат да изграждат нова роля в тази институция".

Те също така заявиха, че ще „работят, за да станат финансово независими" и сделката с Netflix със сигурност ще помогне за тази цел. Двойката също така каза, че планират да разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка. В крайна сметка, домът им е в Монтесито, Калифорния.

В останалата част от изявлението, глобалният прессекретар на двойката каза: „Те избират да споделят историята си, според техните условия. Таблоидните медии създадоха напълно неверен разказ, който достигна толкова дълбоко ниво, че промяна и сега отразяването на пресата, както и променя общественото мнение..."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA