SZA е смятала, че никой няма да хареса "SOS"

Изпълнителката на "Good Days" пусна втория си студиен албум по-рано този месец.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 декември 2022

SZA сподели, че успехът на новия албум ѝ "SOS" се дължи на факта, че "никога не е мислила", че феновете ще го харесат.

По време на интервю за подкаста на Rolling Stone Music Now, певицата на "Good Days" разкри как се е чувствала, гледайки как нейният нов албум оглавява музикалните класации и я превръща в изпълнител №1 в Spotify в световен мащаб.

„Никога не съм предполагала, че хората ще го харесат", каза SZA, чието истинско име е Solána Imani Rowe. „Баща ми и майка ми са ми на гости сега, защото искаха да се уверят, че няма да се побъркам, ако албумът е провал. И сега сме спокойни, защото всъщност не е зле!"

gbhnjm

По-късно в интервюто 33-годишната певица на „I Hate U" разкри, че се е съмнявала преди пускането на "SOS", но в крайна сметка се е решила да го сподели със света.

„Може би до последната седмица преди да го издадем изпращах съобщения до моя лейбъл и им казвах: „Не е нужно да го пускаме. Може просто да си починем и да го преместим за януари. Може и въобще да не се занимаваме с него. "

„И тогава част от мен си помисли "Просто искам да приключа с това. Искам да се изправя през съдбата си. Ако хората го мразят, ок. Никога повече няма да правя музика.", откровена е певицата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ПОКАЗА СИНА СИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СЛАДКО ВИДЕО

бгнм,

И добавя: "Тогава казах на екипа си, че ще се преместим в Индия и ще положим обет за мълчание и това е… Освен това е страшен и фактът, че не се случи така, защото сега се чудя какво да правя. Чудя се какво всъщност означава цялото това нещо, кога нещата ще започнат да се провалят и кога всички ще решат, че ме мразят и не харесват музиката ми?"

„Цялото това нещо е нездравословно и трябва да говоря на тази тема с моя терапевт.", каза в заключение тя.

„Песните в албума са буквално от всичко по малко", каза певицата на „Kill Bill" по време на дискусията. „Като че ли изливам гнева си най-общо казано, но някои от парчетата са наистина красиви, меки и искрени. Става въпрос за разбито сърце, за това да бъдеш изгубен и да бъдеш ядосан."

„Това е първият ми албум от пет години, така че съм готова да бъда различен човек и да вляза в нов етап от живота си", обясни SZA.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA