Защо се разделиха Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски?

Романсът им продължи само малко повече от месец, но техни приятели продължават да споделят интересни подробности.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 януари 2023

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски официално приключиха връзката си.

Двамата бяха забелязани заедно за първи път преди малко повече от месец, когато източник, близък до тях, уточни, че бившият комик от Saturday Night Live и супермоделът си прекарват страхотно в компанията един на друг.

"Аферата им се трансформира в приятелство", коментира той тогава пред Page Six.

В средата на ноември стана ясно, че "Пийт кара Емили да се смее и на него наистина му харесва колко интелигентна е тя", според вътрешен човек, който добави, че са "в много ранен етап, но и двамата наистина се харесват".

Източник на E! News потвърди, че "Емили смята Пийт за много забавен и ѝ харесва да излиза с него. Тя мисли, че той е очарователен и се наслаждават на флирта."

Веднага след като раздялата им беше обявена, Дейвидсън беше видян с колежката си от "Bodies Bodies Bodies" Чейс Суи Уондърс, докато Ратайковски се озова в компанията на художника Джак Гриър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ ГОВОРИ ОТКРОВЕНО ЗА МАЙЧИНСТВОТО

В съобщение до пресата, източник обяви, че в момента Ратайковски е "необвързана и напълно щастлива", тъй като "винаги ще дава приоритет на сина си. "Емили се наслаждава на своята независимост и няма планове да вижда Пийт отново. Тя се забавляваше с него, но осъзна, че не иска това да се превърне в нещо друго. Харесва живота си такъв, какъвто е", гласи информацията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA