Bad Bunny хвърли телефона на фен заради неуважение

Според звездата всички, които поискат вниманието му ще го получат, но само ако е поискано по правилния начин.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 януари 2023

Bad Bunny обясни защо хвърли телефона на фен във водата.

По-рано тази седмица видеоклип на рапъра стана популярен в интернет, на който се вижда как той хвърля телефона на фен във водата. Сега звездата реши да публикува неговата гледна точка в Twitter, за да обясни мотивите зад действията си.

В клипа, разпространен в понеделник, фен се приближава до Bad Bunny докато той върви по улицата. Момичето държи телефона си пред лицето на 28-годишната звезда, записвайки случващото се. След като се усмихва за кратко, музикантът грабва телефона ѝ и го хвърля в близкия басейн, оставяйки я видимо шокирана, докато той продължава да върви.

След неблагоприятната среща в Доминиканската република, за която TMZ съобщи, изпълнителят на "Me Porto Bonito" отговори: „Човекът, който дойде при мен, за да ме поздрави, да ми каже нещо или просто да се срещне с мен, винаги ще получи моето внимание и уважение", започна неговият туит в понеделник, преведен от испански.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BAD BUNNY НЕ Е ИСКАЛ ДА СТАВА ИЗВЕСТЕН

„Но онези, които идват и си навират шиб*ния телефон в лицето ми...това ще го считам за липса на уважение и ще се отнасям към тях по същия начин", продължи Bad Bunny.

Миналата седмица рапърът имаше поредица от срещи с фенове. На 27 декември той раздаде повече от 25 000 подаръка на хора от всички възрасти като част от кампанията му за подаръци "Bonita Tradición" с неговата Good Bunny Foundation в Сан Хуан, Пуерто Рико.

жбнм

Според Instagram профила на фондацията, екипът е предоставил на феновете предмети на изкуството, спортно оборудване и различни тип инструменти за дома, а накрая звездата е изпяла няколко свои песни, както и се е срещнала с присъстващите.

След това, рапърът е заснел част от музикалното видео за последния си сингъл „La Jumpa" с рапъра Arcángel в квартал Calle Loíza в Пуерто Рико, където голяма тълпа от фенове се събраха да наблюдават звездите.

Накрая Бенито Антонио Мартинес Окасио както е истинското му име изнесе импровизиран концерт на покрива на бензиностанция в Персийския залив и изпя хитовете си „Gato de Noche", „Efecto", „Me Porto Bonito" и „El Apagón".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA