Карди Би има какво да каже за нарастващата инфлация

За съжаление, коментарът ѝ беше посрещнат от негативизма на феновете.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 януари 2023

Карди Би сподели мнението си за покачващите се цени на хранителните стоки.

30-годишната изпълнителка на "I Like It" сподели нецензурно видео в Twitter и заяви, че така се надява да промени ситуацията.

В туита, озаглавен "PSA!!!!", рапърката говори за гнева си, породен от цените на хранителните стоки и защо е разстроена, въпреки че е "успешна певица".

„Позволете ми да ви кажа нещо. Когато се оплаквам от цените на храните, вие си казвате „Не си ли богата? Защо се оплакваш за една маруля? Нали?", казва тя в началото на видеото. „Всъщност, това което се случва е, че когато станете успешни и имате пари, скоро ще фалирате."

След това носителката на Грами обобщи седмичните си разходи и каза, че е забелязала, че разходите ѝ за хранителни стоки се увеличават. „Когато започвам да виждам, че цените на храните се утрояват се чудя какво по дяволите става?", казва родената в Бронкс звезда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРДИ БИ Е ГОТОВА ЗА ОЩЕ ДЕЦА

Тя разказа на феновете си, че е отишла до супермаркета и е видяла, че: „Марулята, която преди няколко месеца беше 2 долара, сега е 7 долара, разбира се, че ще кажа нещо. Мисля, че това е лудост".

През 2022 г. цените на хранителните стоки са се повишили с 10,6% в САЩ, според Бюрото по трудова статистика. Проблемите с доставките, заради пандемията, войната в Украйна и метеорологичните проблеми изиграха роля за нарастващите цени, според тях.

цжбн

Някои последователи изкритикуваха Карди Би. Един потребител на Twitter написа: „Момиче, ти си адски богата, спри с тези глупости, вече не си една от нас", а друг коментира: „Не си ли милионерка?"

Но тези коментари няма да спрат изпълнителката, тъй като тя се надява, именно заради видеата и голямата си фен база нещата да се подобрят.

„Да, ще кажа нещо, по дяволите! Имам голяма платформа, така че искам някой, който е отговорен за тези цени да гледа това. Те ще видят моето... може да го свалят, така че...", казва тя, преди видеото да прекъсне.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA