Спечелете двойни кинобилети за "Операция Форчън: Троянски кон"

Гай Ричи, Джейсън Стейтъм и Обри Плаза ни поднасят най-шеметната шпионска комедия на годината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 януари 2023

Фотография: Форум Филм България

Този януари Гай Ричи и Джейсън Стейтъм обединяват сили за може би най-шеметната си колаборация до момента - шпионската комедия Операция Форчън: Троянски кон.

Операция Форчън

В центъра на историята е супершпионинът Орсън Форчън (самият Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (в ролята е Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, склонна да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Кари Елуис, Бъгзи Малоун и нашата любима Обри Плаза), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. За целта Форчън вербува свой "Троянски кон" в лицето на най-голямата звезда на Холивуд - Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да помогне с тяхната, излизаща от всякакви рамки, секретна мисия да спасят света.

Операция Форчън

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА НАГРАДИТЕ "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"

Иначе казано, бъдете готови за незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации, хумор и намигване към класиките в жанра.

С приятелите ни от Форум Филм България пък ще изненадаме двама от вас с двойни кинобилети за филма. Открийте ни на @grazia_magazine_bg в Instagram, изпълнете условията под тематичния пост и стискайте палци късметът да е на ваша страна.

Крайният срок за участие е 12:00 ч. на 13.01, а победителите ще изтеглим и обявим след 13:00 ч. още в деня на премиерата.

Операция Форчън: Троянски кон - от 13 януари, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA