Джеси Джей е бременна

Певицата обяви радостната новина година след спонтанния си аборт.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 януари 2023

Джеси Джей разкри, че е бременна.

34-годишната изпълнителка на "Price Tag" обяви новината чрез емоционално видео, което публикува в Instagram.

"Толкова съм щастлива и ужасена, че най-накрая споделям това", написа тя под Reel-а който започва с положителен тест за бременност и показва различни кадри на фона на песента ѝ "Sunflower".

След като Джеси сподели за загубата на първото си бебе през ноември, 2021 г., сега тя помоли своите последователи: "Моля, бъдете внимателни с мен през това пътуване."

"Честно казано, вашето момиче просто иска да плаче на публични места в красиви аутфити, ядейки кисела краставичка, покрита с шоколад, без да задава много въпроси 🤸🏻‍♂️", завършва звездата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ И ДЖЕСИ ДЖЕЙ ПОТВЪРДИХА (ПОРЕДНАТА) РАЗДЯЛА

"Когато бях на 16 години, написах списък с неща, които исках да ми се случат докато стана на на 30", споделя Джеси неотдавна. "Първото нещо в списъка беше да бъда майка. Сега съм почти на 35 и изгубих бебето си. Не е лесно да нося тази мъка и не искам животът ми да е различен от това, което беше преди, но в момента тази тъга просто ме връхлита."

Тя сподели, че се надява нейната борба да позволи на други жени да разберат, че не са сами. "Знам, че е здравословно и нормално да имаш дни, в които си просто тъжна и мислиш за всички чувства, които се появяват - добри и лоши", написа Джей. "По принцип бих могла да преживея този тъжен момент сама със себе си и обикновено го правя, но днес реших да съм тук, пред вас. Защото знам, че хиляди хора около 🌎 се чувстват точно като мен."

Тогава изпълнителката на "Bang, Bang" обясни, че е решила да има бебе сама без съпруг, тъй като това е "всичко, което някога съм искала, а животът е кратък".

"Да забременея беше чудо само по себе си и преживяване, което никога няма да забравя и знам, че ще го преживея отново. Все още съм в шок, тъгата е непреодолима. Но знам, че съм силна и знам, че ще се оправя. Също така знам, че милиони жени по целия свят са изпитвали тази болка и дори по-лоша. Това е най-самотното чувство на света", добави британската звезда, родена като Джесика Корниш.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA