Барби Ферейра приема тялото си, но не мисли, че килограмите са тренд

Ферейра сподели как си прекарва първия уикенд от новата година - по бански край басеина.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 януари 2023

Барби Ферейра парадира с извивките си край басейна.

Звездата от "Еуфория" сподели два кадъра в Instagram профила си, за да покаже, че в нейния свят е сезонът на бикините, въпреки че е януари и навън е студено при някои хора.

26-годишната Ферейра публикува две снимки край басейна с надпис „хаха, зима", подигравайки се с минусовите температури в някои части на света, където е твърде студено, за да се позира по бански навън.

На първата снимка актрисата стои в двора на къща с ръце на гърдите си и затворени очи. Тя носи цветен бански, който покрива гърдите ѝ, но е изрязан на корема. Втората снимка подчертава фигурата ѝ на пясъчен часовник докато тя позира с ръце над главата си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БАРБИ ФЕРЕЙРА НАПУСКА "ЕУФОРИЯ"

Звездата допълни лятната си визия с големи очила със златен синджир, семпло златно колие и няколко пръстена. Изрязаният бански, който е цял, но пък изглежда като половинки заради дълбоките изрязвания, успя да покаже и татуировките на Барби.

Ферейра разкри миналия август, че няма да се завърне за третия сезон на хитовия сериал на HBO MAX "Еуфория", въпреки че е любимка на феновете.

цжб

Ролята изстреля актьорската и моделската ѝ кариера до нови висоти, но също така ѝ донесе омразни коментари в онлайн пространството.

В интервю през февруари 2022г., звездата заяви, че негативните изказвания я ядосват, защото „не е нещо кой знае какво за мен да нося изрязан топ", каза тя. „Подобни коментари са просто комплимент за мен. Правя това, откакто съм на 16. Сега съм на 25."

Тя каза също, че въпреки приемането на тялото си смята, че „по-големите тела не са толкова „модерни", колкото бяха преди, което е наистина тъжно за мен. Но това по-скоро означава, че всички се борим със себе си - да се обичаме и не мисля, че някой млад човек все още наистина го е разбрал."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA