Барби Ферейра напуска "Еуфория"

Звездата обяви новината чрез Инстаграм акаунта си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 август 2022

Барби Ферейра обяви напускането си от хитовия сериал „Еуфория" на HBO

Актрисата пусна история в Инстаграм акаунта си с думите, че няма да се завърне в сериала на HBO:

„Вложих цялата си грижа и любов и се надявам, че вие ​​можете да го почувствате. Обичам те, Катрин Ернандес", написа Барби Ферейра като сбогуване към героинята си Кат.

dfgbhn

„След четири години, в които успях да въплътя най-специалната и загадъчна героиня Кат, трябва да кажа сбогом с много насълзени очи", написа 25-годишната Ферейра заедно с красива картина на героинята, направена от нейния колега Хънтър Шафер, който играе Джулс Вон в шоуто.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ЕУФОРИЯ" ПРОДЪЛЖАВА С ТРЕТИ СЕЗОН

Тя продължи: „Надявам се, че много от вас да са видели себе си в нея като мен и дано ви е донесла радост, за да видите нейното пътуване до характера, който е днес."

dfgh

По време на интервю за Entertainment Tonight през април, звездата говори защо героинята й не е представена толкова много във втория сезон на шоуто.

„Има огромен актьорски състав. Така че ще се видим с всички. Всеки има своето време.", каза Ферейра пред изданието тогава.

С излъчването на сезон 2 се разпространиха слухове за напрежение между Ферейра и режисьора на шоуто Сам Левинсън. Някои зрители предположиха, че режисьорът може нарочно да е съкратил екранното време на актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

fgh

Но тя изглежда затвори тези твърдения с няколко думи:

„Това, което е интересно за този сезон, е, че има много повече интерес, следователно и доста интересни новини. Виждала съм толкова много различни неща и много от тях са неверни, а някои от тях са нещо като обикновени дребни неща, но увеличени.", каза Барби пред Insider през март.

„Понякога нещата заживяват свой собствен живот, но е добре, защото знам, че това се случва от страст, от любопитство и от всички тези хубави неща. Така че ще го приема. Ще взема доброто и лошото.", продължи тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМЬОРИТЕ НА "ЕУФОРИЯ" ПУСКАТ БРАНД ГРИМОВЕ

fgh

В сезон 1 зрителите видяха Кат да стартира онлайн бизнес за секс услуги като начин да прегърне своята сексуалност. Тя също започна връзка с Итън, който също се появи като партньор на Кат във втория сезон - преди сюжетът им да се влоши.

Докато разговаряше с Entertainment Tonight за финала на сезон 2, Ейбрамс, който играе Итън обсъди връзката на двамата, като каза: „Надявам се, че има още какво да се направи".

По-рано тази година "Еуфория" беше подновен за трети сезон след рекордна премиера и продължаващ успех в рейтинга за втория сезон на воденото от Зендея шоу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA