Драмата между Шакира и Жерар Пике продължава

Текстът на новото парче на певицата предизвика намеса дори от марките Casio и Renault.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 януари 2023

Шакира сравни новата приятелка на бившия си Жерар Пике с часовник Casio, a марката отвърна на удара.

Певицата премина през всички етапи на болката след раздялата си с футболиста, но последната ѝ песен "BZRP Music Session #53" е може би най-директният отговор на "предателството".

"Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време. Вълчица като мен не е за новобранци. Аз съм твърде добра за теб и затова си с някой точно като теб", пее тя на испански.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА Е ГОТОВА ДА ЗАПОЧНЕ НОВАТА ГОДИНА ПО НОВ НАЧИН

В очевидно биографичната песен, Шакира говори за живота до свекърите си и за битката си за укриване на данъци с испанското правителство, която потенциално може да я вкара в затвора.

"Остави ми свекъри за съседи, медии пред вратата ми и дългове към правителството. Мислиш, че ме нарани, но ме направи по-силна. Жените вече не плачат, те печелят", допълва латино звездата, а отзвукът не закъсня.

В оригиналната испанска версия тя дори споменава името на бившия си и новата му приятелка Клара Чиа Марти с игра на думи в "yo solo hago música, perdón que te (sal)pique" и "Claramente".

На английски текстът гласи: "Тя носи името на добър човек, но очевидно е същата като теб."

"Желая ти успех с тъй наречената ми "заместничка". Дори не знам какво се случи. Държиш се толкова странно, дори не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти смени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio. Тренираш във фитнеса, но трябва да потренираш и върху мозъка си", казва изпълнителката на "Waka Waka".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА ОТНОВО Е ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

От Casio публикуваха кадър на техен часовник с капки върху надписа "водоустойчив", описанието под който гласи "Харесва ни да ни пръскат!", отново чрез игра на думи.

Екипът на Renault постна червен модел Twingo с номер 22 и призова: "Момчета и момичета, усилете звука!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA