Шакира е готова да започне новата година по нов начин

Изпълнителката сподели на феновете си своето емоционално и вдъхновяващо мото за 2023 г.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 януари 2023

Шакира е готова да продължи живота си без Жерар Пике.

Певицата отпразнува първата си самостоятелна Нова година след като се раздели с Пике.

В публикация в Instagram на испански и английски, 45-годишната певица написа, че онези, които са били предадени, „трябва да продължат" да имат надежда. „Дори раните ни да са все още отворени през тази година, времето има ръцете на хирург.", написа тя.

"Дори и някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на хората. Когато се сблъскате с презрение, продължете да държите на себе си. Защото има повече добри хора, отколкото лоши. Има повече емпатийни хора, отколкото безразлични. Тези, които си тръгват са по-малко от тези, които остават до нас.", гласи още публикацията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА ОТНОВО Е ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

Певицата също изрази убеждението си, че болката може да стимулира растежа на човек. "Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще се изгради бъдещето ни и ни правят по-човечни, така че дори когато страдаме нека продължим да обичаме", завърши звездата.

Трикратната носителка на Грами и 35-годишният пенсиониран футболист обявиха раздялата си през юни като написаха: „Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за поверителност в този момент заради благополучието на нашите деца, които са наш максимален приоритет. Благодаря ви предварително за разбирането и уважението."

Бившата двойка наскоро постигна споразумение за попечителство над двамата си сина Милан и Саша. „Единствената ни цел е да осигурим на нашите деца максимална сигурност и възможност да продължат живота си в безопасна и спокойна среда.", казаха те тогава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA