Кейт Уинслет вдъхна кураж на млада журналистка по време на интервюто им

Звездата от "Аватар: Природата на водата" я увери, че това ще бъде "най-невероятното интервю в историята".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 януари 2023

Кейт Уинслет даде кураж на млада журналистка по време на първото ѝ професионално интервю.

Във видеоклип, който в последните дни стана viral в интернет пространството, звездата от "Аватар: Природата на водата" се подготвя за интервю с дете от немската обществена телевизия ZDF, нервно признаващо на Кейт, че това е първото ѝ интервю.

"За първи път ми е", споделя тя.

"Правиш го за първи път? Добре, добре, познай какво", отговаря Уинслет. "Когато направим това интервю, това ще бъде най-невероятното интервю, правено някога. И знаеш ли защо? Защото решихме, че ще бъде така."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ УИНСЛЕТ ЩЕ БЪДЕ МОДЕЛ И ВОЕНЕН КОРЕСПОНДЕНТ НА VOGUE НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН

"Така че точно сега решаваме – аз и ти, че това ще бъде наистина фантастично интервю. Може да ме питаш каквото искаш и не е нужно да се страхуваш. Всичко ще бъде прекрасно", допълва тя. "Разбра ме, нали? Нека го направим!"

Кейт Уинслет вдъхна кураж на млада журналистка по време на интервюто им

През последния месец Уинслет се присъедини към Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър за промоционалните активности около продължението, което стана факт след 13-годишно очакване. 

"Просто нямаше начин да кажа "не", уточнява звездата от "Титаник". "Когато Джеймс Камерън за първи път ми разказа за тази роля и описа героинята ми Ронал, той заяви: "Виж, тя е матриархат, тя е жената богиня, воин, лидер на своя клан." Та, искам да кажа... Кой пише такива роли за жени?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA