Кейт Уинслет вдъхна кураж на млада журналистка по време на интервюто им

Звездата от "Аватар: Природата на водата" я увери, че това ще бъде "най-невероятното интервю в историята".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 януари 2023

Кейт Уинслет даде кураж на млада журналистка по време на първото ѝ професионално интервю.

Във видеоклип, който в последните дни стана viral в интернет пространството, звездата от "Аватар: Природата на водата" се подготвя за интервю с дете от немската обществена телевизия ZDF, нервно признаващо на Кейт, че това е първото ѝ интервю.

"За първи път ми е", споделя тя.

"Правиш го за първи път? Добре, добре, познай какво", отговаря Уинслет. "Когато направим това интервю, това ще бъде най-невероятното интервю, правено някога. И знаеш ли защо? Защото решихме, че ще бъде така."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ УИНСЛЕТ ЩЕ БЪДЕ МОДЕЛ И ВОЕНЕН КОРЕСПОНДЕНТ НА VOGUE НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН

"Така че точно сега решаваме – аз и ти, че това ще бъде наистина фантастично интервю. Може да ме питаш каквото искаш и не е нужно да се страхуваш. Всичко ще бъде прекрасно", допълва тя. "Разбра ме, нали? Нека го направим!"

Кейт Уинслет

През последния месец Уинслет се присъедини към Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър за промоционалните активности около продължението, което стана факт след 13-годишно очакване. 

"Просто нямаше начин да кажа "не", уточнява звездата от "Титаник". "Когато Джеймс Камерън за първи път ми разказа за тази роля и описа героинята ми Ронал, той заяви: "Виж, тя е матриархат, тя е жената богиня, воин, лидер на своя клан." Та, искам да кажа... Кой пише такива роли за жени?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA