Официално очакваме втората част на "Пътуване по женски"

Този път лудото пътешествие на четирите приятелки ще бъде до Гана.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 януари 2023

Сценаристката на "Пътуване по женски" потвърди, че продължението "официално се случва" и действието ще се развива в Гана.

Тифани Хадиш, Куин Латифа, Реджина Хол и Джейда Пинкет Смит скоро ще се отправят към следващото си приключение, а Трейси Оливър разказа повече пред Variety.

Момичешко пътуване

"Официално се случва", коментира тя пред изданието. "Никой друг не знае за това. Дори продуцентът Уил Пакър може да ме убие, но търсим как да направим филма в Гана."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРИКЪТ СРЕЩУ АКНЕ НА ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ СТРУВА ПО-МАЛКО ОТ 10 ЛЕВА

По време на разговора със списанието, тя уточни, че все още трябва да "допише сценария",  с Variety тя каза, че все още трябва да "допише сценария".

girls trip

"Не можем ли всички да използваме този филм като пътуване след пандемията? Мисля, че моментът всъщност е подходящ. Продължението е в ход", коментира продуцентът по време на гостуване в GMA в началото на миналата година.

"Дамите са вътре, току-що говорих и с режисьора. Трябва да решим какво правим с нашите любими луди дами. Това е редно да разберем."

момичешко пътуване

Още през март 2020 г. Хадиш разкри, че с колежките ѝ са се срещнали чрез Zoom, за да разговарят за продължението.

Преди това, през май 2019 г., Латифа изрази интерес към втора част с думите: "Всички са вътре, всички са тотално "за" филм номер 2... така че просто чакаме сценарий."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA