Лейди Гага подкрепи Тейлър Суифт в TikTok

И двете суперзвезди споделят проблемите си с хранителното разстройство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 януари 2023

Лейди Гага заяви, че Тейлър Суифт е "наистина смела", след като коментира открито хранителното си разстройство.

Изпълнителката на "Rain on Me" остана впечатлена от TikTok видео, в което 36-годишната Суифт разказва повече за хранителното си разстройство и тревожността дали отговаря на "някакъв стандарт за красота".

тейлър суифт

"Наистина е смело всичко, което каза 🖤 уау", гласи коментар на Гага под клипа, който всъщност е част от документалния филм на Суифт - "Miss Americana".

"Не ме интересува, ако някой каже, че съм напълняла. Това е просто нещо, което прави животът ми по-добър. Фактът, че сега съм в размер шест, вместо в размер 00, както преди... няма нужда тялото ми да бъде такова, просто не го разбирах по онова време. Не мисля, че знаех за какво става въпрос", коментира самата тя в специалния проект на Netflix

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР СУИФТ ПОСТАВИ ПОРЕДЕН РЕКОРД

Тейлър Суифт

"Винаги има някакъв стандарт за красота, на който не отговаряш", категорична е певицата. "Защото, ако си достатъчно слаб, нямаш това дупе, което всички искат. Но ако си достатъчно килограми, за да имаш дупе, тогава коремът ти не е достатъчно плосък. Всичко е... дяволски невъзможно."

лейди гага

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА ПРЕДСТАВИ СВОИТЕ ГРИМ ПРОДУКТИ

Гага, която също години наред се е опитвала да се справи с хранителното си разстройство, беше описала подробно битката си на своя сайт "Little Monsters" през 2013 г.

Малко след това източници на Billboard потвърдиха, че тя се е сблъскала с "булимия и анорексия още на 15-годишна възраст".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA