Феновете на Бритни Спиърс повикаха полиция, а тя се ядоса

Органите на реда са получили редица обаждания от хора, притеснени за певицата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 януари 2023

Бритни Спиърс помоли феновете си да "уважават" личния ѝ живот.

"Както всички знаят, полицията беше извикана в дома ми въз основа на някакви телефонни обаждания", споделя изпълнителката на "Criminal" в социалните мрежи. "Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата отидоха малко прекалено далеч и личното ми пространство беше нарушено."

Спиърс поясни, че полицаите не са влизали в дома ѝ и са "напуснали веднага", след като са се приближили до портата и "бързо са разбрали, че няма проблем".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД БАЩАТА НА БРИТНИ СПИЪРС, ТЯ НЕ БИ "ОЖИВЯЛА" БЕЗ НЕГОВА ПОМОЩ

"Чувствах се така, сякаш бях подложена на тормоз, след като инцидентът стигна до новините и отново бях представена в лоша светлина от медиите", написа тя. "През този период от живота ми наистина се надявам, че обществото и моите фенове, на които толкова много държа, могат да уважават личния ми живот."

Говорител на полицията сподели, че екипът е получил множество обаждания около 23 часа от фенове, загрижени, че Спиърс е изтрила акаунта си в Instagram.

Бритни Спиърс

"Поради предпазливост ние отидохме в дома ѝ, за да проверим състоянието ѝ, но установихме, че е в безопасност", потвърждават те в изявление малко по-късно.

Певицата, която често използва платформата, неведнъж е изтривала акаунта си в нея. Именно заради това нейни почитатели често изразяват притеснения, че животът ѝ продължава да е под някаква форма на контрол.

"Дори не контролирам какво вечеряме", пошегува се наскоро съпругът ѝ Сам Асгари. "В миналото се случваха много неща, така че разбирам откъде идват някои мнения. Те просто я защитават. Ако не друго, поне са загрижени."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA