Според бащата на Бритни Спиърс, тя не би "оживяла" без негова помощ

Джейми Спиърс най-накрая коментира обвиненията на дъщеря си в детайли.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 декември 2022

Джейми Спиърс мисли, че Бритни не би „оживяла" без неговото попечителство.

Измина повече от година, откакто дългогодишното попечителство над Бритни Спиърс приключи и сега баща ѝ Джейми говори за това как тази съдебна заповед е запазила дъщеря му жива.

70-годишният баща разказа гледната си точка в интервю за The Daily Mail. Той сподели, че макар мнението на много хора и това на дъщеря му да е, че мерките са „злепоставящи", той все още смята, че това е правилният ход.

"Не всички ще се съгласят с мен. Беше труден етап.", каза той. „Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни в момента без това наблюдение? Честно казано не знам дали щеше да е жива. Пазих я както и пазих двамата ѝ сина тийнейджъри, ето затова попечителството беше страхотен инструмент."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС С НОВИ ШОКИРАЩИ ПРИЗНАНИЯ: "ТЕ БУКВАЛНО МЕ УБИХА"

Суперзвездата беше под строгите грижи на баща си от началото 2008 г., когато нейното поведение завърши с две принудителни задържания в психиатрична болница, а през ноември 2021 г., попечителството беше прекратено със съдебно решение.

41-годишната Бритни сега твърди, че времето, в което баща ѝ се е грижил за нея е било травматично, а той е бил свръх контролиращ. Джейми от своя страна заявява, че е действал в най-добрия интерес на дъщеря си.

В документаления филм "Controlling Britney Spears", който беше пуснат дни преди попечителството да бъде прекратено, бивш служител на охранителната фирма, наета от баща ѝ, твърди, че е наблюдавал поп изпълнителката, включително аудио записи на разговори между нея и сегашния ѝ съпруг Сам Асгари, както и такива със синовете ѝ и адвокатите ѝ в спалнята, както и всички текстови съобщения и телефонни обаждания на мобилния ѝ телефон.

Бивш служител твърди, че всички записи след като са внимателно изгледани и изслушани са изпратени до Джейми и Робин Грийнхил, който е е мениджър на певицата по онова време.

Съдебните документи, подадени през януари 2022 г., също обвиняват баща ѝ в злоупотреба с парите ѝ, за да плаща лични негови неща и такива на съдружниците си.

В документалния филм и в The New York Times става ясно, че той е имал Black Box монитор на телефона на Бритни и са му изпратени „специфични файлове от iCloud на г-жа Спиърс като терапевтични бележки и текстови съобщения", въпреки че е „наясно, че му е изрично забранено" без разрешението ѝ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕЦАТА НА БРИТНИ СПИЪРС НЕ СА СЪГЛАСНИ С НЕЙНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

„Моето разбиране за грижа е да помогна на някого да върне живота си и да се завърне обратно в обществото като живее нормално.", каза Джейми пред Mail. „Имаше няколко души зад мен, които наистина допринесоха да стигнем до етапа, в който ѝ помагаме."

Бащата, който в момента живее с най-малката си дъщеря Джейми Лин Спиърс в Луизиана твърди, че Бритни е нямала пари в началото на попечителството и оттогава до края на договора финансовите ѝ възможности са се подобрили.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA