Джерард Бътлър почти е убил Хилари Суонк

Макар крайният резултат да не подсказва, на снимачната площадка на "P.S. Обичам те!" е имало ужасяващ инцидент.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 февруари 2023

Вярвате или не, Джерард Бътлър "почти убива" Хилари Суонк по време на снимките на "P.S. Обичам те!".

Гостувайки в шоуто на Дрю Баримор, 53-годишният актьор разкри, че е наранил колежката си, работейки върху филма, който излезе през 2007 г. и бързо стана едно от най-романтичните заглавия на всички времена.

Въпросната сцена е тази, в която героят на Бътлър танцува "като идиот" по боксерки и чифт тиранти.

Уточнявайки, че Гери Кенеди е трябвало да бъде ударен в лицето с щипката на тиранти, докато се съблича, Джерард разкрива, че всъщност тази част е излетяла към Хилари и я е ударила по главата.

"Заседна, след което хвръкна към главата ѝ и направо ѝ разряза черепа. Дори можеше да се видят зъбите на скобата. Трябваше да бъде откарана в болницата незабавно. Представете си студиото, в което работим - изведнъж всички изчезнаха. Аз просто седях там и започнах да плача. Казах си: "Белязах Хилари Суонк. Почти ѝ извадих окото". А после се правих на глупак два дни."

пс обичам те

 

Актьорът също така обясни, че е започнал работния процес с намерението да постави нуждите на Суонк на първо място.

"Казах на режисьора, че няма да мисля за себе си в този филм, ще мисля само за нея. Постоянно исках да знам, че тя е добре, защото ролята беше точно такъв тип, това направи изживяването още по-добро."

"Когато излязох от ролята, бях обсебен от себе си. Постоянно се чудих как се справям с ума си, дали всичко е наред с него и такива неща", продължава той, след което нарече Хилари "толкова готина и толкова страхотна актриса, с която да работиш".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA