Така започва всичко между Рита Ора и Тайка Уайтити

Певицата разкри, че двамата са били приятели в продължение на шест години, преди да станат двойка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 февруари 2023

Рита Ора и Тайка Уайтити са били приятели дълго време, преди най-накрая да се оженят в рамките на миналото лято.

"Омъжих се! Не мога да повярвам, че мога да го кажа. Хареса ми цялото преживяване, но го запазих в тайна за известно време. Хубаво е да го споделиш и да бъдеш някак си отворен по въпроса. Сега се чувствам страхотно", споделя изпълнителката на "Hot Right Now" в шоуто на Дрю Баримор преди броени дни.

Рита Ора

"Той е толкова, толкова страхотен. Ние сме добри приятели. Искам да кажа, че се срещнахме - много преди да решим да станем двойка. Бяхме приятели в продължение на шест години", продължава Ора.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИТА ОРА ЩЕ УЧАСТВА В ПРЕДИСТОРИЯТА НА "КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА"

32-годишната певица каза, че е била в Австралия за снимките на "The Voice", а Уайтити е режисирал "Тор: Любов и гръмотевици", когато двамата са започнали да флиртуват.

"Той сложи ръката си на гърба ми и след това… на кръста. Тогава разбрах, че е различен тип тръпка, нали разбираш? Сега имаме наистина страхотна динамика, правим си нашите неща и съм много щастлива."

Рита Ора

"Много хубаво, просто перфектно", разказва звездата за тайния сватбен ден. "Точно това исках, беше наистина сладко. Съжалявам, че не е толкова интересно! Един ден ще организирам голямо парти. Ще намеря кога да направя голямо, голямо парти."

В момента Рита работи усилено върху третия си студиен албум и вече представи водещия сингъл от него - "You Only Love Me".

Въпреки че датата на издаване все още не е обявена, тя е категорична, че музикалната колекция ще бъде нейният отговор на слуховете за любовния ѝ живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA