Новият филм за Тор идва с цяла плеяда холивудски легенди

Първият трейлър на зрелищната продукция обещава мощно "рокендрол" откриване на летния сезон.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 април 2022

Фотография: Форум Филм България

Този юли Тор ще направи гръмотевично завръщане! Превърнал се във всеобщ фаворит на феновете, един от най-важните членове на оригиналния екип на "Отмъстителите" се отправя на ново самостоятелно приключение с "Тор: Любов и гръмотевици".

Филмът е директно продължение на хита от 2017 г. "Тор: Рагнарок" на носителя на "Оскар" Тайка Уайтити, който отново застава на режисьорското място. В пелерината на Бога на гръмотевиците за девети пореден път ще видим харизматичния австралиец Крис Хемсуърт. Този път обаче неговият Тор няма да е единственият, достоен да развърти емблематичния чук Мьолнир.

След събитията от "Тор: Рагнарок" и "Отмъстителите: Краят", Тор се оказва на кръстопът, несигурен как да продължи с живота си. Той оставя Валкирия (Теса Томпсън) като владетел на Нов Асгард и се отправя на пътешествие с Питър Куил (Крис Прат) и останалите Пазители на галактиката, надявайки се отново да открие призванието си. Скоро съдбата го среща с астрофизика и негова бивша приятелка Джейн Фостър, в чиято роля се завръща носителката на "Оскар" Натали Портман. Фостър се подлага на лечение от рак, но междувременно се превръща в Богинята на гръмотевиците, още позната като Могъщия Тор.

Първият трейлър ни потапя в атмосферата на забележителната продукция, обещавайки ни, че Уайтити и Хемсуърт няма да изневерят на същността на героите, неподправения хумор, екшъна и забележителното въображение при създаването на този фантастичен свят. Обещанието е за ново незабравимо киноприключение както за феновете на Тор, така и за всички останали пред големия екран.

тор

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НУЖДАТА ОТ СКОРОСТ СЕ ЗАВРЪЩА С ТОМ КРУЗ

Наред с Крис Хемсуърт, Натали Портман, Теса Томпсън и Крис Прат, завръщане в познати роли правят Карън Гилън, Джейми Александър, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Джеф Голдблум и Питър Динклидж, а сред новите попълнения са самите Крисчън Бейл и Ръсел Кроу.

Зареждаме се на макс с "Тор: Любов и гръмотевици", от 8 юли само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA