Рита Ора ще участва в предисторията на "Красавицата и Звяра"

Към момента няма официална премиерна дата, но се очаква стрийминг платформата да ни изненада в началото на 2023 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2022

Рита Ора е истински пожар на сцената, но скоро ще запали такъв и на малкия екран.

Музикалната суперзвезда се присъединява към специалния проект на Disney+, който ще представлява предистория на иконичната приказка "Красавицата и Звяра".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОРЕЩИ (МНОГО ГОРЕЩИ) МОДНИ ПОПАДЕНИЯ ОТ ГАРДЕРОБА НА РИТА ОРА

"Не мога повече да пазя тайната! Изключително съм развълнувана да се присъединя към актьорския състав на предисторията на "Красавицата и Звяра"! Като дете си спомням, че гледах филма със семейството си отново и отново, и веднага се влюбих в музиката и героите. Никога в най-смелите си мечти не можех да си представя, че ще се присъединя към този приказен свят", споделя певицата в официалния си Instagram акаунт.

В лимитираната поредица от осем епизода тя ще изиграе персонаж "с изненадващи способности, който носи със себе си тайна, склонна потенциално да засегне цяло кралство".

Рита Ора ще участва в предисторията на "Красавицата и Звяра"

Изпълнителката на "Let You Love Me" влиза в екипа на продукцията, разработена по идея на сценаристите и продуцентите зад "Имало едно време", а главните роли в нея са поверени на Люк Еванс и Джош Гад.

Сюжетната линия ще проследи отблизо Гастон и ЛеФу, които след изненадващо разкритие от миналото поемат на неочаквано пътешествие, изпълнено с романтика, комедия и приключения. След екранното ѝ превъплъщение в "Петдесет нюанса сиво", ще бъде интересно да видим Ора отново на екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA