Рита Ора ще участва в предисторията на "Красавицата и Звяра"

Към момента няма официална премиерна дата, но се очаква стрийминг платформата да ни изненада в началото на 2023 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2022

Рита Ора е истински пожар на сцената, но скоро ще запали такъв и на малкия екран.

Музикалната суперзвезда се присъединява към специалния проект на Disney+, който ще представлява предистория на иконичната приказка "Красавицата и Звяра".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОРЕЩИ (МНОГО ГОРЕЩИ) МОДНИ ПОПАДЕНИЯ ОТ ГАРДЕРОБА НА РИТА ОРА

"Не мога повече да пазя тайната! Изключително съм развълнувана да се присъединя към актьорския състав на предисторията на "Красавицата и Звяра"! Като дете си спомням, че гледах филма със семейството си отново и отново, и веднага се влюбих в музиката и героите. Никога в най-смелите си мечти не можех да си представя, че ще се присъединя към този приказен свят", споделя певицата в официалния си Instagram акаунт.

В лимитираната поредица от осем епизода тя ще изиграе персонаж "с изненадващи способности, който носи със себе си тайна, склонна потенциално да засегне цяло кралство".

57

Изпълнителката на "Let You Love Me" влиза в екипа на продукцията, разработена по идея на сценаристите и продуцентите зад "Имало едно време", а главните роли в нея са поверени на Люк Еванс и Джош Гад.

Сюжетната линия ще проследи отблизо Гастон и ЛеФу, които след изненадващо разкритие от миналото поемат на неочаквано пътешествие, изпълнено с романтика, комедия и приключения. След екранното ѝ превъплъщение в "Петдесет нюанса сиво", ще бъде интересно да видим Ора отново на екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA