Ванеса Хъджънс обяви, че е сгодена

Изглежда, че звездата от "Училищен мюзикъл" най-накрая е намерила истинското щастие.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 февруари 2023

Ванеса Хъджънс официално обяви, че е сгодена за Коул Тъкър.

"ДА. Не можем да бъдем по-щастливи 🤍", гласи описанието под кадър в официалния Instagram акаунт на актрисата, на който виждаме и годежния пръстен с голям диамант.

TMZ Sports съобщи, че бейзболната звезда е отправила въпроса по време на романтично пътуване до Париж през ноември 2022 г.

Хъджънс, която се среща с Тъкър от 2020 г., наскоро заяви, че ще "спре света" и "ще се стопи" със своя нов любим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСТИН БЪТЛЪР Е ПРИЕЛ РОЛЯТА НА ЕЛВИС ЗАРАДИ ВАНЕСА ХЪДЖЪНС

Първата среща на двойката е по време на онлайн клас по медитация. Впоследствие звездата от "Училищен мюзикъл" разбира, че Коул е "просто идеален" и самата тя прави първата крачка.

"Ако искам нещо или някого, действам", заяви Ванеса в шоуто на Дрю Баримор. "Просто реших да му пиша. Казах: "Хей, беше ми приятно да се запознаем." Мисля, че няма нищо срамно да направиш първия ход."

Преди това актрисата имаше почти десетгодишна връзка с колегата си Остин Бътлър. В крайна сметка, краят дойде в началото на януари 2020 г.

"Наистина се обичаха и са преминали през някои от най-трудните си моменти в живота заедно", коментира техен приятел тогава. "Натоварените им графици и постоянните пътувания определено направиха нещата по-трудни между тях. Те бяха прекрасна двойка и е наистина тъжно, че не им се получи."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA