Риана е забравила рождения си ден заради Super Bowl

Певицата споделя, че е напълно готова за шоуто, което ще се проведе тази неделя.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 февруари 2023

Риана е "толкова фокусирана" върху подготовката за изпълнението си в полувремето на Super Bowl, че е "забравила" рождения си ден и Свети Валентин.

По време на пресконференция, организирана от Apple Music - официалният спонсор на Super Bowl LVII Halftime Show, родената в Барбадос суперзвезда говори за големия момент.

"Бях толкова фокусирана върху Super Bowl, че напълно забравих, че рожденият ми ден наближава. Напълно забравих и за Свети Валентин", признава 34-годишната носителка на "Грами" пред водещата. "Чувствам се така, сякаш това е точният момент за това. Когато получих обаждане да участвам в шоуто си казах: "Сигурна ли си? Минаха само три месеца след раждането. Трябва ли да направя това точно сега? Може да съжалявам после."

"Балансът е почти невъзможен, защото както и да го погледнете, работата винаги ще вземе от времето с детето ви. Така че, ако се чудя дали нещо си заслужава или не, това е валутата - времето с детето ми. Така че наистина трябва да си заслужава", допълва тя, отбелязвайки, че да участва в неделното шоу си струва "със сигурност".

Изпълнителката на "Umbrella" също сподели, че опитът като майка ѝ е помогнал да придобие увереност, за да поеме това предизвикателство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА И SAVAGE X FENTY СА ГОТОВИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

риана

"Когато станеш майка, има нещо, което просто се случва. Усещаш, че можеш да направиш всичко, а Super Bowl е една от най-големите световни сцени", казва Риана. "И така, колкото и страшно да е... има нещо вълнуващо в това и е важно за мен да го направя точно тази година. Важно е синът ми да го види."

Въпреки че не сподели много за предстоящото изпълнение, основателката на Fenty Beauty призна, че изборът кои песни да изпее "е най-голямото предизвикателство", тъй като е преминала през "около 39 версии на сетлиста".

"Това беше най-трудната част – как да се поберем в 13 минути. Шоуто ще бъде празник на цялата ми музика", обясни певицата. "Опитваш се да натъпчеш 17 години работа в 13 минути, така че е трудно. Загубихме някои песни поради този факт, но мисля, че свършихме доста добра работа."

риана

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВ АЛБУМ ОТ РИАНА? НЕ, ПО-СКОРО НОВ ПАРФЮМ

"Физическото предизвикателство също беше огромно по много причини. Започвате да тичате и не спирате до последната секунда. Тези 13 минути оказват влияние и върху тялото ви, наистина", добавя тя.

Рири обаче планира да включи и елементи от карибската си култура в изпълнението. "Това е една от причините, поради които е важно за мен това шоу – да представя имигрантите, моята страна Барбадос, чернокожите жени. Наистина е важно хората да видят тези възможности. За мен е чест да бъда тук и да направя това тази година."

А относно дали подготвя нов музикален проект, звучи отново уклончива. "Отворена съм да изследвам, откривам и създавам неща, които са нови и различни. Просто искам да се забавлявам с музиката."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA