Трябва да чуете тази история на Рийз Уидърспуун

Настанявайки се в самолета, огледайте се за интересни личности на борда. Може слънцето на Холивуд да е наоколо.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 февруари 2023

Една от най-забавните истории на Рийз Уидърспуун се случва в самолет и определено е в стил Рийз Уидърспуун.

Гостувайки във вечерното шоу на Сет Майърс, звездата от "Големите малки лъжи" разказа интересна ситуация по време на полет, когато авиокомпанията случайно пуска нейния филм "Как да разбера".

"Беше доста дълъг полет, може би около пет часа. Влизам и се чува глас: "Филмът днес ще бъде "Как да разбера" с участието на Рийз Уидърспуун", разказва тя, уточнявайки че и децата ѝ са се почувствали неудобно от въпросния момент.

Само че може би 10 минути след началото на филма, той прекъсва.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИВШАТА ЛЮБИМА КЪЩА НА РИЙЗ УИДЪРСПУУН Е ОБЯВЕНА ЗА ПРОДАЖБА

Тъй като нямало други налични филми, Рийз решила да отиде в предната част на самолета, поискала разрешение да използва микрофона на стюардесата, и разказала на пътниците целия сюжет.

"Казах: "Здравейте, не мисля, че филмът ще продължи, така че просто ще ви го разкажа."

рийз уидърспуун

Филмът, в който участват още Пол Ръд, Оуен Уилсън и Джак Никълсън, проследява героинята на Уидърспуун и опита да избере между двама мъже - професионален бейзболен играч (Уилсън) или наскоро уволнен корпоративен директор (Ръд).

"Всъщност беше толкова забавно и смешно да разкажа на хората целия сюжет на моя филм за около три минути", добавя звездата, докато водещият потвърди очевидното - пътниците вероятно са били изненадани от нейното присъствие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA