Ребъл Уилсън се сгоди за приятелката си

Британската актриса е предложила брак на Рамона Агрума в Дисниленд.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 февруари 2023

Ребъл Уилсън предложи брак на годеницата си Рамона Агрума с пръстен от Tiffany & Co.

42-годишната актриса от "Перфектният ритъм" обяви, че се е сгодила за приятелката си в неделя, споделяйки набор от снимки в Instagram профила си.

Уилсън е предложила брак на Агрума с класически диамантен пръстен от Tiffany & Co, който е 2,55 карата. Предложението се е състояло в Дисниленд в Калифорния, според People.

„Нашият приятел Хю ни подари талисмани със сърца на Tiffany на първата ни среща в Лос Анджелис в края на 2021 г.", казва Уилсън на People. „Така че, сега е невероятно да отпразнуваме годежа си с такъв прекрасен пръстен на Tiffany."

Ребъл обяви вълнуващата новина в социалните медии като написа: „Казахме ДА! 💗💗."

„Благодаря на @tiffanyandco за зашеметяващия пръстен 💍 и на Боб Айгър и на невероятния екип в Дисниленд @disneyweddings за организирането на тази вълшебна изненада! ", добави тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕБЪЛ УИЛСЪН СЕ УЧИ ДА ОБИЧА ТЯЛОТО СИ

На кадрите и двете са облечени в еднакви пуловери на розови и бели райета с черно сърце в центъра.

Едната снимка показва как двойката се целува, докато Агрума протяга ръката си, за да покаже новия си пръстен. Другото изображание показва двойката пред замъка на Спящата красавица в Дисниленд с цветя, падащи отгоре.

Актрисата посрещна първото си дете, дъщеря си Ройс чрез сурогатна майка през ноември 2022 г., а през юни обяви, че има връзка с Рамона, която е основател и собственик на марката за спортни стоки "Lemon Ve Limon".

Звездата сподели още, че е била „шокирана колко дълбока е била връзката им" моментално щом са се срещнали, тъй като до този момент е смятала, че „търси съпруг" за себе си.  Тя заяви, че преди това е излизала "с около 50 момчета за една година".

„Винаги съм имала дълбоки приятелства с жени, но това беше първият път, в който имах интимна връзка и бях просто шокирана", спомня си тя.

И добавя: „И тогава си казах: „О, ами ако това е просто част от моята личност, но съм потискала и не съм изследвала?".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA