Ким няма нищо против да отиде на плаж с извънземни

Новата колекция на SKIMS е пълна със зелени човечета, които правят компания на звездата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 февруари 2023

Новата колекция бански на Ким Кардашиян е пълна с извънземни.

Компанията за бельо и бански "SKIMS", основана от Ким пусна новата колекция бански костюми за лято 2023 г.

42-годишната звезда участва в новата кампания на своята марка и заявява, че това е „най-голямото представяне на марката досега".

На редица снимки Ким е заедно с екипа си, който като че ли идва от друг свят. Всички те стоят на плажа, позирайки с различни модели от предстоящата линия за плуване. Някои модели включват неонови бански костюми, секси шалове и аксесоари.

В набор от изображения майката на четири деца се отпуска на шезлонг, докато е облечена в неоново зелен цял бански, който е изрязан по средата. Зад нея обикновено стои екипът ѝ, който изглежда, че има човешки тела, но с лица на извънземни.

На друг от кадрите се вижда Кардашиян да е облегната на жълта спортна кола, докато показва извивките си в оскъден тъмнокафяв комплект бански от две части.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД КИМ КАРДАШИЯН ВРЪЗКАТА Й С КАНИЕ УЕСТ Й Е ОТВОРИЛА МНОГО ВРАТИ

Телевизионната риалити звезда показа предстоящата колекция в Instagram профила си и заяви:

„Знам, че чакахте… @SKIMS Swim най-накрая се завръща! Пригответе се за най-голямото ни представяне досега с изцяло нови стилове и цветове от този свят. Трябва да ги видите, за да повярвате, плюс това ще се завърнат разпродадените ви любимци на 21 февруари".

Не е тайна, че Ким обича да показва колекциите си по интересен начин.

За кампанията си за Свети Валентин, тя нае актрисите от „Белият лотос" Беатрис Гранно и Симона Табаско, за да позират с артикулите. А за колекцията по Коледа, тя превърна фотосесията в семейно парти със Snoop Dog и неговите съпруга, деца и внуци.

Само две години след дебюта на марката през 2019 г., Кардашиян беше отличена като "иноватор" от списание WSJ за 2021 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН СПОДЕЛЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е НАУЧИЛА ЗА КОЖАТА

А в интервю по случая, тя разкри как управлява бизнеса си: „Дните ми са планирани до минута. За да избягам от децата отивам в офиса си, който е у дома и ще уча. А след това ще работя върху продуктите, ребрандирането и SKIMs."

"Непрекъснато съм по срещи за различни тъкани и модели. Дните ми са доста пълни. ... И това е. Обичам да съм вкъщи през уикендите си, тогава съм у дома."

Относно нейния стремеж и амбиция тя отбеляза: „Научила съм много от баща ми, покойния адвокат Робърт Кардашиян. На него дължа много от работната си етика."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA